you got it dude.




Hej. Jobbet gick ganska snabbt idag, konstigt att jag tyckte att det gick super snabbt igår. och bara 'snabbt idag' Det är ju sex timmar varje dag. Och klockan går aldrig snabbare. Eller? HAHAH. Nej jag tänker inte berätta min lilla hemlighet. Den ska jag faktiskt ha hemlig. För annars är det ingen hemlighet, visst? jaja. Det var absolut inte en rolig dag om jag får säga det själv. När man förlorar på uno mot två fyra åring, då är det illa. Eller man kan ju få det att låta en aning bättre. Jag gjorde så att dom skulle vinna med mening och det slutade med att jag kom sist med ca 20 kort kvar i handen..Japp. Fan vad bra jag är egentligen när jag lyckas göra så att dom vinner. lätt. Ja, om det ska låta ännu bättre, så vann jag faktiskt.
 
Nu ska jag ut med min cykel, trevligt va? Men först så ska jag ringa ett samtal. suck.  haha. hörs!


Life always dumps something that makes things worse. There are no rules in this self-help universe. It's never what you were expecting to find. There's darkness ahead and there's darkness behind.


Nästa steg något äldre, något klokare.

Ingen bild nu. Haha. Kan inte bestämma mig, något fel på varenda en. Jaja man kan inte alltid ha tur, men man kan alltid göra något åt det. Posetiv jag är va? :D Kan man skylla på att man har dålig kamera så gör jag det! =)

Imorgon väntar jobb. Som vanligt och fyra dagar kvar bara. Det går faktiskt hur snabbt som helt numera. Och det känns otroligt skönt faktiskt. Och för att få tiden att gå ännu snabbare just nu så tänkte jag gå och lägga mig och sova, eller ja det komme väl inte ske, men om 20 minuter då ligger jag i sängen! bra va? godnatt!

Och sen kan jag ju passa på att skriva tack till världens bästa person, för du är nog den enda som förstår. Tack.

Självkänslan är upplevelsen av sig själv och sitt eget värde.

Jag känner mig rastlös,deppad, glad om vart annat.


Varför är världens bästa fråga, och därför är världens sämsta svar.




Hejhopp. Sitter här och kollar lite på skor som jag hade tänkt beställa hem! Synd bara att allt man vill ha, nästan) Finns inte och då kommer det att levereras den 26 JULI, suck det är nu jag behöver skor, inte om en månad. dåligt. Men ska bara ha något som jag kan ha och gå i när vi är i skara. Men jag har väl mina små funderingar. Vet nog vilka det blir trots allt. Efter jobbet idag drog jag till jc, fick med mig något litet där ifrån.

Mamma fyller år idag och därför ska jag inte sitta vid datan, eller vänta var det ett svar? jaja ibland borde man få använda det. Så nu ska jag ut och göra sådär typ ingeting. puss.

we get lost in the back of our minds.



Dagen har vart kanon! Vaknade runt nio och gick upp och fixade frukost. Sen efter det så låg jag och stekte i solen ett tag! Sen kom Sara och tvingade mig hänga med och bada. Haha okej nu ljög jag. Hon frågade om jag ville och jag ville. haha onödigt att säga det ens. Fast det är väl bra att jag säger till när jag ljuger. =)) Kul var det, och mycket bätte än att sitta hemma. Japp. Bilder kommer. Och så har jag väl inte gjort så mycket mera idag. inget märkvärdig. En helt okej söndag- haha. Imorgon så kommer min mobil att ringa runt sju för jag ska jobba! Härligt värre. Endast fem dagar kvar och det är jävligt skönt. Nu orkar jag inte sitta uppe mera för man vill ju komma upp imorgon med, godnatt, puss!

When i get older i will be stronger.




Hejsan. Dagen har spenderats ute i solen, för det mesta. Skönt som fan. Har nog bränt mig en aning, ajaj. Fast det gör inte så ont egentligen. Lite, eller nej. Det ser bara ut att göra ont. Så är det. Haha. När det inte längre var kul att vara ute så smsade jag Mathilda och vi drog till kvantum och köpte candy och pepsi! hur gott? MAthilda, jag kom på det nu vad du glömde nu, inte kläder visserligen men din flagga (!) visste väl att det var något ;). Iallafall har hunnit platta håret idag med. Bjuder på två fina bilder på mig i super kvalite. Kameran är urladdad och jag orkar inte ladda den nu haha då får det här duga! Men nu ska jag sluta skriva här och SOVA som FAN. puss
                

Varför ska jag skriva det här, när du kan skriva det bättre?


Hejsan hoppsan. Vet ni vad jag håller på med? Städar och rensar bland mina kläder. En hel del ska kastas. Tänkte att jag ska klippa sönder ett par jeans som sedan ska bli shorts, vi får se hur det går, haha.  Ibland känner jag typ för att kasta allting och köpta nytt. För hur skönt hade inte det varit på en skala? haha. Aja nu ska jag fortsätta och sen ska jag bara ta det easy, det är fredag. Inget jobb imorgon, eller jo juste men ändå slipper gå upp klockan kvart i sju och kan sova i 2-3 timmar extra. Haha.  Vi hörs.

Vi slåss som små barn i sandlådorna.





Hej. Haft en bra dag? Efter jobbet åkte jag och mathilda upp till samhället och jag köpte den där vita tyllkjolen som jag velat ha, hur länge som helst? och ännu ett sånt linne. Ett rosa. Sen åkte jag hem och plockade undan lite och sedan kom sara hem till mig och då fick jag för mig att prova kjolen haha hon tyckte att den såg lite emo ut.. haha och någonstans där, började jag ogilla den lite grann. Och ännu mera när sandra säger att jag ser konstig ut. Haha. Men det var bara tillfälligt.. som tur var. haha. Ska iallafall sy in den en aning eftersom att den är lite förstor i midjan. Jaja.  Det blir bra. Har på mig den nu faktiskt måste klippa bort prislappen så att jag inte råkar gå ut med den på mig, haha.

Var ute innan och hämtade den sista tvätten, hehe. Vem är duktig, jag eller jag? :D Åh hörde att mamma kom nu, med mat från chilithai. Gott. Ska kila upp och äta lite nu, puss!


vi tar åt oss. Som in i helvete tar vi åt oss.

Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, .
- så är det.

Idag har jag jobbat kom hem halv tre som vanligt. Det var träning idag. Hade glömt bort det, men kom på det tjugo över 6 när jag såg att jag hade ett missat samtal på mobilen ifrån mia. hehe tackar att du ringde. Så det var bara att byta om och ta cyklen dit. Haha märker ni att jag blivit lat? orkar inte ens gå till ip från mig, Det är typ 100 meter, Men jag hade ju somsagt bråttom. haha. Aja kan säga att det var JÄVLIGT skönt att träna och det var ett tag sen(?) Vi sprang en km på tid är nöjd, eller ganska tror jag fick 3, 48. Nästa vecka ska det fan vara bättre! pepp. Haha. Sen typ armhövningar, situps och ah allt sånt där på tid. Och sen 15 15, 20 gånger. Tror faktiskt att ingen förstår men ta inte illa upp. ;D  Men iallafall skönt att vi har sommarträning. Sen ringde Sara och frågade om jag vill hänga med och ta ett kvällsdop. Helt okej. Lagom kallt, allt som saknades var solen som gömde sig någonstans.

Nu ska jag borsta gaddarna ;) och hoppa ner under täcket och SOVA. Hur härligt? härligt. Godnatt alla små potatisar där ute. PUSS!


Skratta inte åt mig, skratta med mig.


Okej. Ibland tänker jag inte riktigt helt fullt ut. haha. Men har funderat lite på det här. Kolla rådjudet på bilden är inte det ganska likt en giraff.? Okej. Menar inte likhet med halsen eller kroppen men ansiktet,öronen typ. Jag vet att en giraff är större och längre! Men Erkänn lite lika iallafall va? Rådjur kankse är släkt med giraffer? typ minigiraffer. hehe. Eller?

Japp ganska mycket frågor som virrar runt i min hjärna. Men just nu sitter jag här och dricker sockerdricka! kall sådan och det är jävligt gott :*Haha när  jag var hos sara så skulle hon lära mig 'hur jag blir en bra golflirare' på deras baksida, fattar ni? G-O-L-F, J-A-G? haha missade bollen ;( haha! Så ni behöver inte veta hur det gick mera. =)

Haha. Visst är min blogg otroligt intressant numera? haha det märks ;) mitt läsarantal har ökat med ett tiotal! haha wierd. Nu ska jag fortsätta kolla bloggar. PUSS

Ok it's alright with me.

Dålig uppdratering här på bloggen, jag vet! Men det är bara tillfälligt. Just nu iallafall. Jobbet tar den mesta tiden och så är det ju sommarlov! Och 30 grader ute vem vill sitta vid en data då? Nej inte jag, hehe. Väntar på att sara ska komma hem vi kanske ska åka och bada(?) Hon spelar golf IGEN för typ sjätte dagen irad.. hur fan orkar man? Suck... Jag förstår mig inte på golf. Vad är meningen med det egentligen? Man går och slår på en liten boll och går efter den. typ? Varför slå iväg den då? hehehehe, Fast det är säkert skit roligt egentligen om man fattar lite mera  Vad vet jag. Alla golf lirare kan ju ge mig lite information ;DDD haha, Och varför skriver jag ens om GOLF i min bogg? Sätter en punkt här fan så att jag inte skriver mera.


Men måste berätta en sak. Idag kom jag på att winerbröd eller vad det heter är faktiskt ganska gott. Ätbart. Haha, har inte gillat det innan, eller inte ätit det så bara. Jag äter fan med ögonen, om det inte ser gott ut så står jag hellre över, Man ska alltid smaka. Hehe! Fast man ser ju, jag lär mig än.  Nu ska jag ut och sola. PUSS!

Its like we all had better days. Problems getting all up in your face


Hittade en jätte söt gammalbild, =))))))))



If the mind keeps thinking that you've had enough. But the heart keeps tellingt you 'dont give up'
Who are we questionings, wondering what is what? Dont give up through it all just STAND UP.



Godnatt.


If it's a broken part, replace it.


Lilla bassebus ihi! :D dumma vägledare.


Hejsan. Har jobbat och så, tiden gick mycket snabbare idag känndes det som. Haha kanske för att det var ännu flera ungar och då är det mer att göra. Ja, så är det. Håller på att kolla på top model finalen, det är reklam nu så passar på att skriva klart det här inlägget, hehe. Ska nog ut sen, om något offer vill hitta på något. :) aja nu- Tv sen mat. Puss! 


sit down it's just a talk



Hejsan, hur mår ni?
Idag jobbade jag på dagiset som jag säkert skrev innan. Inte så farligt ungefär 10 ungar, ganska självständiga och fyllda med energi, söta små barn helt enkelt. Dem klagar aldrig och är hur snälla som helst! soft.
Okej riktigt så är det inte, jag har nog aldrig i hela mitt liv behövt spela så mycket spel som jag gjort idag. Och inte heller behövt läsa böcker som en jävla tok till ungar som inte ens förstår innehållet. Men det spelar ingen roll för det är bara nio jobbdagar kvar nu. Visst är det bra att någon ser 'jobbet' som något positivt, för dem flesta klagar ju och vissa kan jag förstå, haha mathilda xd Jag har nog haft turen och inte fått det jobbigaste. haha. och det är bra att vi tjänar en extra slant! :DD.

Idag efter att jag hade jobbat följde jag med Mathilda och gjorde en sak. haha. Sen for vi vidare hem till mig och.. vad gjorde vi? hämtade pengar och sen mötte vi sara och åkte till jc. Köpte inte så mycket, bara tights och ett långt vitt linne. Sen till skokompaniet köpte ett par skor, haha! Han som jobbade där ville vara snäll mot mig så jag fick inte betala fullt! huhu tackar som fan! Sen åkte vi bara till lindex och köpte lite hemligt. HAHA.

Japp, har precis duschat, skönt som fan och nu ska jag gå och göra en kopp te och efter den ska jag nog lägga mig och sova för jag ska ju som sagt jobba imorgon. Vi ska ut på en utflyckt och plocka blommor! kul va? puss.


Oj förlåt. Jag går i mitt egna huvud.





Hej. Satte mig vid datan bara för att göra en avrapportering och lägga in bilder ifrån helgen. Men så kom bloggen upp, hehe. Har iallafall vart uppe vid trasten och kollat var någonstans jag ska jobba imorgon. Det var svårhittad tyckte jag, men jag hittar nog dig imorgon. Efter jobbet ska jag och Sara upp i samhället för jag måste ha nya skor och så ska jag se om jag hittar lite kläder, basplagg skulle jag behöva! och annat också  för den delen.  Nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen, godnatt. 

Jag ser ingen genväg, ingen självklarighet.



Suddigt värre.

Hej hopp. Idag har jag vaknat, ätit frukost, suttit vid datan, fikat, kollat på spiderman (favoriten i repris för typ fjärde gången) alltså inte min film, sovit, sprungit runt, ännu mera data, ätit middag, haft tråkigt och bestämt mig för att gå en promenad med bamse ch ta med kameran, gått VILSE. Fått skjus hem.

För att få det att låta en aning bättre så kan jag säga att jag inte gick visle, Jag orkade inte gå bara och ringde efter skjus men råkade bara inte veta vart jag var,- enkelt.

Imorgon ska vi åka hem, det ska ärligt talat bli skit skönt, Och på måndag börjar jag jobba med! Wiho. Nu ska jag ut puss.

sluta ljug för dig själv dumma unge...

... De orden sitter som klister i mitt huvud. Fortfarande. Men någon slags framgång måste väl ske ändå, bättring här tack!

Hejsan, dagen har gått segt men inte som igår iallafall, jag tror nog att en en hel dag i en bil gör att man blir väldigt seg och då får man tråkigt resten av dagen om man inte anstärenger sig till max? eller låter jag för smart nu? eller bara otroligt osmart.. välj själv. haha. Men iallafall blev väckt i lagom tid runt sisådär halv nio snåret, på ett ganska normalt sätt av min underbara lillebror Elias, han kom nämligen och slog på mig ;(, Och skrek 'vakna bajsunge'  tills jag vaknade,tack! Jag tror faktiskt inte att ni vill veta något mer av min härliga dag den började ju så otroligt bra som ni säkert läste, så ni får nöja er. Men nu är klockan prick 12 och jag sitter i min 'egna' säng i den här husvagen men den bärbara datan, kan det bli bättre? Har börjat inse att det faktiskt är ganska mysigt att sitta i en husvagn och ännu bättre när man hör hur det ösregnar utanför? hehe eller kanske bara något jag fått för mig. Börjar bli trött och funderar på att sova men tänkte stanna uppe lite till ändå. Fast nu ska jag nog avsluta det är inlägget så att det inte blir alldeles för mycket, Om mina tankar och så, man vill ju inte fråmstå som något man inte vill, kan man säga så? haha. Godnatt puss. 


Tack, tack och adjö jag minns nog en del men hejdå min kära vi finns inte mer.



Sitter här och ler lite för mig själv, hehe. Tack!
Jag och Sandra gick till konsum innan, i regnet, haha. Vi hann snacka lite och så, ärligt det kändes väldigt bra och jag försökte se det positiva i allt det här. Även om det inte finns så mycket, men ändå. Och jag lovar att jag kommer att finnas där för dig, jag lovar! Jag köpte iallafall en cola. Sen fick vi skjus hem, skönt att man slapp gå hem i regnet! Vet ni vad jag ska göra nu? Lära mig facebook. Eller försöka.  Puss.

No more advice from my so called friends.




Haha, Visst är mina lockar snygga? Föresten, helt osminkad, fast det syns väl.


Hej. Sitter och väntar på svar från Mathilda, Seg som hon är så får man väl sitta här tills imorgon. Aja utgång blir det tror jag?, haha. Vill ni veta en dålig sak? Dom har tagit bort alla låtar som Milow sjunger, kassssst. Det är jätte dåligt att dom tar bort mer och mer låtar (?) Haha ganska komiskt att Mathilda svarade nu, och nu är inte jag helt klar, hehe. Jag = smart. Aja nu ska jag gå och göra mig klar sen vidare. Eller något. Puss! :'

Nothing looks the same even when there's been no change.



Vet ni. Jag trodde att jag var först med att äta varmt äpple med kanel. Haha, nej snarare sist. Fail. Men det har jag ätit och kan säga att det var jävligt gott. Busenkelt att göra dessutom, därför är det kanske bra att jag fann det lilla recetet som bara tar två minuter att göra och utan att stöka ner hela köket. Haha. Nu ska jag gå och borsta tänderna (Y) och sen gå och lägga mig tror jag. Eller nu betyder nog snart, och snart är väl snart, eller om ett tag. Aja nu ska jag sluta skriva sånt här tråkigt. PUSS.

all those tears that i cried.

Dagen har spenderats med Mathila och Sonja, hehe.  Vi åkte till kvantum och köpte massor med godis... Juste pepsi köpte vi med förutom sonja som är udda och dricker cola ;DD aha  drog hem till mig och kollade på I taket lyser stjärnorna, OCh jag visste inte ens att vi hade den filmen hemma, mamma sa det nu, idag. SEG. haha.  Förövrigt så var filmen ganska så bra och vi hade det trevligt, haha right? Och nu kom jag på att jag glömde min uppsats hos Mathilda igen. Suck. Men eftersom att jag är så pass snäll så tänkte jag att du kunde få behålla den om du vill. Det kan ju bli ganska trevligt att läsa om min gammelmorfar. Vad vet jag, nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, kommer nog ett litet inlägg strax  igen. =)

Heaven is a place nearby. So theres no need to say goodbye.




Vart ute med Mathilda, haha, ni vill nog inte veta vad vi gjorde, men min cykel fick ta en hel del stryk, Först utsätts den för en typ 70 gradig backe? haha typ 10, men ändå. Sen blir den dumpat i en buske, som Petter förövrigt tyckte var fin, eftersom att han fann min cykel! woho.
Men det kändes som om vi gick tillbaka i tiden när vi sprang runt där, kan inte rikigt beskriva den känslan, huhu. Men roligt hade vi, och jag kan tillägga att mathilda är väldigt bra på att smyga och sånt där med gömställen, som bakom stenar och annat dylikt fixar hon galant! haha. Jag var nog inte lika duktig, mina inbillningar är nog felet. Men det är en helt annan historia och den kan vi faktiskt ta en annan gång. :)
Nog om det här nu för klockan är 01;43 och nu är jag inte trött men har bestämmt att jag ska sova ändå. Ska upp i någolunda tid imorogn och väcka mathilda och se om det blir något Jönköping eller inte. Hon var inte så pepp på det men man kan alltid hoppas. åh vad jag babblar nu ska jag säga hejdå till alla på msn och hoppa ner i sängen PUSS!


såhär syns jag.



Sitter här och lyssnar på musik för fullt och snackar med snälla personer på msn. skit kul!



I didn't wanna listen to what you were saying. I thought that I knew all I need to know,  I didn't realize that somewhere inside me I knew you were right but I couldn't say so  I can take care of myself.

I learned from you that I do not crumble I learned that strength is something you choose All of the reasons to keep on believin There's no question, that's a lesson, that I learned from you

Du kanske sa nånting som ingen alls förstod. Och som du ångrade men som du ändå sa. Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet fröken svår.



Japp. Då har man fixat sommarjobb i två veckor på ett dagis. Två telefonsamtal var det ändå som behöveds. Ganska skönt att man fick det man ville ha och inget annat, huhu. Vecka 26-27. Alltså efter midsommar, helt perfekt. Jag kommer inte vara helt fattig efter lovet! woho.


I will patiently wait 'Til you're done with this other girl. And I don't care about your so damn good excuses.



keep thinking times will never change Keep on thinking things will always be the same But when we leave this year we won't be coming back. No more hanging out cause we're on a different track .And if you got something that you need to say. You better say it right now cause you don't have another day Cause we're moving on and we can't slow down.

DAGENS.

Dagens Humör- Helt okej!
Dagens klädsel- Klänning,kofta, tygskor, nylon strumpbyxor!
Dagens frisyr- Tofs
Dagens Hjälte- Helt klart Fanny! tack igen :)
Dagens Bästa- Att det är sommarlov?, eller kanske att jag är något nöjd med mina betyg.
Dagens Sämsta- Sista dagen men fina 9g, 
Dagens Roligaste-  vet faktiskt inte
Dagens Godis- Tårta och godis som vi åt på mogonen, as mätt nu xd
Dagens mat- Har inte ätit mat än
Dagens drog-  Musik.
Dagen kram-  Alla lärare typ och kosta, haha.
Dagens puss-  none,

För mycket är aldrig nog.



SOMMARLOV! :D

what makes you different makes you beautiful to me.

Vet ni? jag har försökt att  se det här positivt. Det har jag verkligen. Jag har försökt, men det är inte lätt att göra allt på egen hand. Jag gav upp också, något som man kanske inte borde. Som ni säkert har förstått nu. Men den här tiden har fan varit bra, inte alltid men för det mesta...Och jag hatar hur det blivit nu och så, men jag kommer sakna er ändå, bara så ni vet det. 

did it ever cross your mind?



Hej hopp! Vet ni hur det gick? Vi kom först av dem sämsta. Kan man säga så? haha. Duktiga var vi, och jag lyckades faktiskt skjuta iväg bollen, woho! Tråkigt bara att inte alla var med och så. Imorgon är det sista dagen i skolan, sen får vi efterlängtade SOMMARLOV! Juste betyg och sånt får vi med, Jävligt skönt. Nu ska jag ut PUUSS :*

Det var inte mening att jag skulle tycka om dig från första början, men nu gör jag det.


Sitter här och lyssnar på musik. Börjar om en timme sådär. Bolldag idag, även fast jag är sjuk så kan man ju inte svika klassen? nej nu får jag bita ihop och försöka göra det bästa av situationen. Baseboll är vad vi ska spela. Det är svår, reglerna sitter inte helt. Och så är det svårt att träffa bollen med, haha.


Nu hör man dem där uppe igen. Varje dag, flera gånger om dagen så hör man det. Vill ni veta hur jobbigt det är? Och ni tror att jag vill må sådär som hon, ni måste vara sjuka. Dumma i huvudet allihopa.



Du säger att du är stark att du har vart igenom det här förut. Du kommer fortsätta det finns inte mycket mer att säga nu.



Vill ni veta vad jag sitter och äter? hah. :DDDD Jag och sandra var på ica och så såg vi att det fanns där nu, Marabou sommar, den med jordgubbar! Fy vad gott. Precis vad jag hade förväntat mig. Aja. När klockan är sex så ska jag och alla nior då, stå vid soltrappan där en buss väntar som ska oss till hemlig ort(?) yes. Ska bli kul. Även om jag inte känner mig så himla bra.

Skolan bestod av 3 lektioner, varav två där vi kollade på film. På idrotten var jag, eller vi som inte hade kläder tvungna att gå 4 km. Tycker det är dåligt, man lämnar idrottskläderna hemma för en anledning.Men att gå är väl inte ansträngande? 4 km är ju inte ens så långt för mig, men det känndes, jag var helt slut typ. aja nu ska jag fan sluta babbla och gå och ta en dusch. Puss :* 


vädret är fresh! så ut med dig själv och kuta en sväng, t-shirt å shorts, japp allt är på topp


HAHA, låt bilden tala för sig själv.

Skolan imorgon hoppas jag på. Man vill ju inte missa avslutningsfesten, det sista. Allra sista vi gör tillsammans vi nior.
Eller iof den är ju ändå på kvällen men åndå. Har suttit hemma och degat hela dagen, och druckit litervis med te. Finns väl inget bättre än te när man är sjuk? tveksamt. Nu nu ska jag ut och köpa GLASS! gott.

Att våga är att förlora fotfästet för en stund, att inte våga är att förlora sig själv.


Det här får bli ett kort inlägg har mycket att göra, men ändå blir datan första valet? Blev ingen skola idag, kanske sa det igår (?) haha. Sitter här med te, ovanligt? Vet ni jag tror att jag har lyckats vaknat ungefär en gång i timmen i natt- jobbigt faktiskt, fast bra att jag vaknar när man inte får luft, hehe. Man vill ju inte dö precis. Nej måste klä på mig och ta något att äta och sen borsta tänderna, och lite annat. Nu blev det stressigt. Som vanligt numera. PUSS.


I never asked for help, I take care of myself, I don't know why you think you got a hold on me. And it's a little late for conversations


Jag vill inte ha nån sympati av nån jag vill bara be dom snällt att dom sticker härifrån.


Har as tråkigt, har suttit inne hela dan typ. Ska nog bänka mig framför  tvn, eller något sånt, en film kanske. Vem vet. Senare ska jag ut och gå, kameran åker nog med. PUSS

Jag ger dom lite tid sen kommer dom att förstå Att jag va den ända som gick emot strömmen och inget fick gå imellan mig och den drömmen.

I will never let you fall, I'll stand up whit you forever.

 
Det är jag och amanda på bilden, snygga? hhuh.  Några år gammal kanske. Har faktiskt en likadan, där vi sitter precis så, den enda skillnaden är att vi är några år äldre. Tippat, va? haha.

idag blir det antagligen värnamo, eller imorogon, Jag vet redan, eller jag antar att det är halsfluss. Nu ska jag gå och göra en kopp vanilj te, eller jorgubbs te, kanske haha. Det ända som inte känns så obehagligt att dricka snarare ganska skönt.PUSS.

What will you do when nobody wants you? Though it seems that you believe you can do whatever it is you please




Hej hopp. Jag och Mathilda åkte ner till kvantum innan på min cykel, en sverige flagga fick åka med. Folk kollade på oss som om vi var tröga typ. Haha. Är det bara vi som firar? NATIONAL DAG FÖRFAN! Glass med kola sås och en trocadero fick följa med mig hem, lördag är det ju trots allt. Men, vi har kollat på fotboll och sverige var usla. hehe. Fan vad ytlig jag känner mig nu, men ändå.

Vet ni vad jag ska göra nu? jag ska lämna datan och gå till Mathilda så att hon inte somnar i min säng. Haha, egentligen är det inte så konstig ifall det skulle hända, för alla tycks somna i den. Sorligt att den ska kastas snart. :))

PUSS 

Tomorrow you'll thinking to yourself, where did it all go wrong. But the list goes on and on.

Fyfan. Du kan gå och dö. Thanks for your supported words. Haha, hur svårt är det och fråga hur mår du?, TRE SMÅ YNKA ORD; hur svårt? som kan göra situationen en aning bättre. Jag antar att det ger er styrka, när ni gör andra ledsna. Sorligt, men sant.

I've never seen you fall so hard, do you know where you are?


Någon dum sak har pimpat min cykel med några sånna här saker,  Snyggt är väl inte vad jag tycker, Haha.



Har delat ut min reklam nu, underbart att ha det gjort. :***

He loves her definitely maybe.



Tjena, vaknade upp med världens halsont. Eller ah har haft ont ett tag, det har kännts helt svullet, men inte såhär. Mamma är ute och köper hals tablatter. haha. Köpte det där hippiebandet igår. Detta och likadana blåa var det enda som fanns kvar och sånna som jag redan har då. Tror inte jag kommer att använda det men ändå. Haha. Funderar på att slinga håret snart lite mera ljusa slingar för er som ville veta. Förresten så skrev jag ett ganska långt inlägg igår, men kunde inte publicera det. det ligger i mitt utkasst, tills jag tar bort det. Eller något annat. Hoppas att det blir fint väder idag.
Det ser ganska soligt ut nu men man vet ju aldrig, nej nu ska jag sluta dela med mig sån här onödig fakta och ta tag i min reklam som ska ut. haha där kom det lite till. puss. :*

Du är fan den bästa personen som finns.



HAHAHA. Min lillebror är fan skön. För några dagar sen, ni vet när det var så varmt ute så förklarade jonny för filip att plast kan smälta i solen, vet inte varför men iallafall. kanske för att han inte skulle lämna sina saker ute och dra in, typ. Filip fick en ny leksaks pistol idag och vill ni veta vart vi hittade den? I KYLSKÅPET. haha.

you don't know anything about me anymore




JAG VILL HA SOMMARLOV.




cant you hear, cant you hear the thunder? You better run, you better take cover

-


... HEJdå.


I won't cry, I'm telling you that i won't cry. And even if I do, it's not because of you I promise you that i won't cry.


HAHA, snygg bild.

Hej. Nu ska jag bänka mig framför tvn. Supersize vs superskinny på trean. Låter ganska roligt. PUSS

Together we'll make it through somehow


charmig bild.

Skolan gick snabbt idag. Bara få dagar kvar i skolan nu. Idag fick vi lämna tillbaka skåpsnycklarna. Skit skönt att slippa tänka på det. Men ändå, sorligt, haha. Lite betygsnack och jag är jävligt nöjd. Härligt. Lite höjningar här och där skadar aldrig. tvärtom. Man blir glad. 

Imorgon har vi alagsdag. suck. På ryttarvallen ska vi vara. Tråkigt låter det som. Vill ha det som vi alltid haft innan. Tokarp, bad, sol, tävlingar och priser. Vad är ryttarvallen mot det? haha, inget.  Men vi får ju inte vara nära vatten, vi kan ju drunka.
  
Jag fattar inte.  Vad händer? Det är så jävla svårt. Att inte visa någoting. Att vända sig om och visa ett leende när man inte ens är glad? Bara för att inte visa någoting. Ingen vet. Ingen. Igår var det så jävla jobbigt. Jag skakade. Grät. Flera gånger. Såhär har det aldrig vart innan. Jag hatar det här alltså. Och en viss person gör saken inte bättre, ditt beetende alltså. Jag kan väl inte göra annat än att skratta åt dig. Du tror att du är bäst. Och att du kan göra precis som du vill, patetiskt egentligen. Du skämmer ut dig hjärtat. Ta åt dig om du läser det, om du vill. Gör som du vill. För jag bryr mig inte. hah.

How can cupid be so stupid?



When you were here before Couldnt look you in the eye Youre just like an angel Your skin makes me cry
You float like a feather In a beautiful world And I wish I was special´Youre so fuckin special
But Im a creep, Im a weirdo. What the hell am I doing here?  I dont belong here.
I dont care if it hurts I want to have control I want a perfect body I want a perfect soul I want you to notice When Im not around Youre so fuckin special I wish I was special.

jag känner mig dum när jag skriker på dig som om du vore döv, med det är inte med min mening.

Igår var vi i tokarp och badade igen! lite no plugg och lite annat små kul. Sen var jag och Sandra på plånboks jakt. Vi satt på en bänk och väntade på en person. haha waste. men sant. Och sandra säger att det står någon i det lilla fönstret, ett ansikte som kollar på oss. Låter jävligt dumt, men jag kollade och det var faktiskt så som hon sa. Kan säga att vi satt där och lipade och vågade inte kolla mot fönstret. Efter ett tag så fick sSandra super mod och gick för att kolla nära om det verkligen var som vi hade sätt.  haha. Säger såhär; jag har nog aldrig lipat över en blomma förut. (Y) inbillningar, det känns som att jag är 5 år! ;)

Men iallafall strax ska jag till skolan och efter skolan blir det liseberg för hela slanten, hur kul? Nu ska jag gå och lägga fram lite saker till sen, kolla igenom no papperna och packa idrottskläder och sen skynda mig till skolan. Nu vet ni det.

.
Mathilda har lyckats med det omöjliga, kolla bara bilden.

don't care if it hurts I want to have control









1, 2 Mathilda och Sandra.
3. Mina solisar flög iväg.
4. Mathilda säger; Kolla på foten... Jag och Sandra kollar :D
5. haha, lite bra är jag va?
6. Sandra skulle visa en sexställning som hon tyckte var stabil.  ;)
7. Denna bilden ska vi nog inte snacka om, men COLA ÄR GOTT, right? man gör allt för det ;)




RSS 2.0