=)




Impad av make-upen?
Ring 0768514825 eller 0734265900 för mer information ang kostnader, lokaler och färger. De 200 första kunderna får ett flashigt make-up kit. Gratis!

closer.

Tjena! Mesta delen av dagen har spenderades genom att åka bil, vilket var väldigt tråkigt  men ändå inte för jag e ju hemma nu! wihoo. Hann inte göra så mycket mer än att packa upp sen cyklade jag ut Mathilda.Vi gjorde inte så mycket. Hon visade sin nya kamera och jag lekte proffsfotograf, vad annars? hehe.  Imorgon blir det kamera dag, eller? mathilda... haha! :D

Och nu har jag kollat runt ganska mycket och hittat min kamera som vi ska beställa snart!!

GOD NATT  och SOV GOTT,  till alla som inte redan sover, ....eller till er andra sömntutor med =)

Sometimes life isn't fair, when it seems like nobody care.

Hejhej! Igår var vi på råsunda och kollade på aik-gais. Slutade bra 1-0. Träffade hannah en snabbis innan matchen med! :D Sen har jag inte gjort så mycket mera bara varit hemma eller hemma och hemma. Kanske man  int kan kalla det. men i husvagnen.... haha. suck.

Imorgon ska vi hem.Äntligen!! Och jag är AS glad för det, faktiskt. Orkar inte vara här mera. Med tanke på att vi har vart på fem olika ställen på två veckor så kan det vara ganska skönt att komma hem. 

Ska strax stänga av datan och så men först ska jag kolla några roliga bloggar, pusshej!

You dont know.

jag suger på att uppdratera.. jag vet! Just nu iallafall har det rätt bra här i värmdö. Finns folk i min ålder och inte bara bebisar och gamlingar. Haha. Idag har vi kollat på massvis med filmer och sen har vi badat, skit skönt! och mysigt. Ska strax gå och äta mat och sen tänkte jag fråga om dom ville gå och ta ett kvällsdopp,igen)  haha Det är 19 grader i vattnet, det är väl rätt varmt? eller? äh det funkar iaf. På måndag ska vi kolla på Aik-gais på råsunda. Ska nog bli kul. hehe. Aja nu ska jag gå  hejdå!


So you got in a kind of trouble that nobody knows.

Hej hur mår ni? själv mår jag kanon!  Sitter här med en kopp Te, någon forest fruit tror jag, skit god. Ska strax be mamma bädda upp min säng, för jag orkar inte det, haha. Förresten jag har hittat en super bra blogg, tänkt visa klicka HÄR Kolla bara, underbara bilder, Och kolla hennes kläder. Snygggggggggt ;oo Aja nu ska jag stänga av datan och dricka upp mitt te och sedan dra mig till kojs, haha. Imorogn kanske det blir bad om vädret blir fint.  Godnatt puss! 

Om alla saknar det så mycket, VARFÖR gör vi inget då?



HEJ, det går  inte att ladda upp bilder? Så det får bli en as snygg gammal bild som jag hittade i arkivet. Jag  har inte gjort så mycket idag. Vaknade upp av ösregn, Skit härligt. Och det gjorde så att vi inte kunde åka ner till hamnen och kolla, tråkigt och ännu värre blev det när dom åkte och kollade på husvagnar,  dom ska ha ny vagn igen, mamma är inte nöjd, haha. Fast ganska soft om det blir en ännu större, och längre och det betyder med att vi måste köpa ny bli och så, ganska najs =) aja, sen kom vi hem och jag har inte gjort ett skit, eller jo läst lite och så.Ska strax äta mat, hejdå.


=)


Fan vad lång jag har blivit ;oo


Idag har vi gått nere vid hamnen hela dagen och kollat i affärer, Plockade på mig lite smink och en svea tröja. Galet mysigt är det och vi ska förmodligen ner imorgon igen(!!) Ska försöka få med mig kameran då och fota lite men nu ska jag gå och äta räkor och kräftor och grejer, hehe. =) Pusshej!

kul



Hejsan, igen!  Har nyss ätit, slår vad om att jag skulle kunna leva på nudlar och mjölk! Gott som fan. Mamma berättade att det skulle finnas någon jogging runda på några kilometer(?) kanske! Om det finns så har jag hittat ett nytt Roligt tidsfördriv! Ska strax gå ut till dom andra, men först ska jag kolla några bloggar! =)

Jag vill hem!!!!!

Hejhej. Suck. Jag har verkligen ingeting att göra typ.haha.Sara åkte hem igår med. Men iallafall så har vi vart i skara i fyra dagar nu, vart inne på sommarlandet och så. jonny och Mamma har några kompisar här som förövrigt har världens sötaste unge! Det är typ mitt tidsfördriv, haha. Igår åkte mamma till skövde med Filip, till sjukhuset, och Det visade sig att hans finger var HELT av, läskigt. Stackare som gått med det i 2 veckor, jävla oscAR.

När vi åt frukost så snackade vi om vart vi skulle åka nu, jag röstade på HEM, vad annars? haha eller gnosjö så att jag kan dra hem =)))) Men det blir aldrig som jag vill, utan jag tror att dem kom överens om smögen, ännu längre bort från hem. ÅHH det är synd om mig =)

Nu måste  jag stänga av datan.... HEJDÅ =)

HEJDÅ =)

Godmorgon, kanske man ska säga?) Har packat och sånt nu, Eller ah det mesta. Vet ni vad som hade vart lättare? om man köpte två hjul och satte under huset och sen bara rullat iväg- För Vi har typ med allting hahah. Det hade vart ganska smidigt va? ;) Fan vad smart jag är! Oj nu måste jag skynda mig, hehe. Puss!


Business as usual

Hej. Imorgon åker vi till skara och är där i 3 eller 4 dar, suck. Tur att sara är med lite iallafall!  Om jag tänker efter så är det här tredje året vi åker, och om jag tänker lite till så tycker jag att det är skit tråkigt. Jag gillar inte husvagnar, jag gillar inte vatten land för jag är rädd för att göra mig illa haha, Och jag gillar verkligen inte att inte ha något roligt att göra.

Sen ska vi iallafall vidare mot Stockholm. Är väl kanske borta max tre veckor. Ska nog inte säga vad jag tycker om det. hehe.

Men nu ska jag faktiskt ut och göra något med Mathilda! pusssssssssssssssssssssssssss.

jag vet inte.



Hej  har inte uppdraterat på några dagar men vad gör det om femtio år? haha. Har inte gjort så mycket men ändå saker som jag lätt behöver. Så lite posetivt kan man väl se det! Jag har börjat på en ny bok nu eftersom att jag redan läst ut den andra. Den heter "De kallade mig ise" Skit bra, har läst ungefär tvåhundra sidor och har väl typ trehundra kvar. Väldigt bra tidsfördriv tycker jag haha.

Mamma väckte mig vid sju imorse, hon och filip skulle till tandläkarn så jag fick passa Elias, ge honom frukost och leka med bilar och lego sånt, as kul om jag får säga det själv. Och ännu bättre när klockan inte är mer än halv åtta =).
På tal om det så ska jag och Sara vara barnvakt imorogn, Deras grannar hade  frågat henne om Jag och hon ville det såklart sa vi ja. Så nu har jag något att göra imorogn, hehe.

Nu sätter jag punkt här för jag inte orkar skriva mera, godnatt!

Well they don’t know a friend like you.


Tjena grabbar.
Haft en bra dag? Det har jag. Den har spenderats med Mathilda, första gången på ganska länge? det behövdes haha. Vi åkte och köpte glass och dagen blev ganska händelserik men ändå inte, om man nu kan säga så. Vi åt glass, kollade tv. Pyntade hennes rum med lysrör, haha. Sen mublerade vi om , jag är nöjd med min insats ;D även fast jag inte gjorde mycket mera än att kolla på? haha jo hjälpte faktiskt till lite :D Sen blev det film, en läskig sådan. Och någonstans där, så bara råkade vi skapa universums bästa 'sak' haha En sak som ni boys kan använda.Det gjorde vi på undefär fem minuter, Kanon eller? Japp Pengarna kommer att rulla in och vi kommer tjäna tio siffriga tal i månaden, slå den? haha.

Nu ska jag slita mig härifrån och dra mig till sängen. Klockan är strax över ett och jag borde sova. Fast det ska jag inte riktigt än, ska läsa liiiiiiiiite. PUSS!


And suddenly I become a part of your past.




Nio sanningar och en lögn.

Jag erkänner nästan alltid när jag ljuger. Passande va? 'Nio sanningar och en lögn' Fast den här ska jag faktiskt inte erkänna. haha.  Eller jo. Kanske.
Jag pratar först och tänker sen. OJ ärligt sagt eller vad?

Jag vill åstadkomma något stort,typ,  lära mig dividera med noll, lära mig flyga eller uppnå ljusets hastighet.
Jag har en tendens av att vara väldigt smart - smartare än vad jag egentligen är , och får väldigt många att tro på det.
Jag kan må dåligt för en simpel händelse i  flera dagar.
bland kan jag prata med mig själv. Alltså vara tyst fast jag rör på munnen. Haha.
Jag kan inte vissla ;O
Jag skrattar åt mina egna skämt och tycker att jag är skit roligt, oftast fattar folk inte att jag skämtar och tror att jag är korkad. hehe.
Jag är ganska tyst ibland bara för att jag inte vill säga något fel och jag säger bara något om jag har något att säga, om ni fattar! alltså i situationer där man måste säga något klokt. hehe.
Ibland kan jag bara hitta på något som inte är sant och sen efter berätta att det inte var sant.


HHAHA, fan vad tråkigt jag har.


he'll say he's just not the same.

Sitter här och kollar på system kameror! hehe. Har fått tvåhundra kronor på ganten! wohoo! haha. Nej, Men efter denna månad så har jag nog pengar så att det räcker till en! happyface. Kommer inte att skriva så mycket´, eller inte ens sitta vid datan för idag kommer det folk hit för att fira min mamma. suck. Måste leta upp en nyckel som passar till min dörr för det ska inte vara några snor ungar här inte ;) haha fan vad snäll jag är då!  Men nu måste jag fortsätta, puss!


I won't cry. No I won't shed a tear. Just as long as you stand, stand by me

Hej hej. Dagen gick snabbt idag, allt rullade på. När klockan närmade sig två gick vi sluta, generöst. Haha men vi kom inte där ifrån på ett tag. För det regnade, blixtade och åskade. Läskigt. Lipade typ på vägen hem sen när det slutat regna. usch....Imorgon kan jag sova ut! Eller till tio iallafall. Men kommer väl att vara vaken innan det. Min hjärna har ställt in sig på att gå upp vid tidigt. haha. Men aja vad gör det egentligen. Fick en bok innan som jag redan börjat läsa på för länge sen och den är super bra. '14 år till salu' Heter den. Men nu ska jag in och du dusha! Och sen måste jag ta och fixa något att äta, för vi åt man vid tre ;o haha. Hörs!


Drive until you lose the road. Or break with the ones you've followed.



Imorgon är det FREDAG, hur skönt på en skala? det betyder också att det är sista dagen på jobbet! Och jag får sommarlov på riktigt haha. Härligt. Klockan är ganska mycket och jag ska upp imorgon, som sagt. Men hade ändå tänkt att läsa lite ur en bok som jag började läsa för ett tag sen, men sedan plockade bort den eftersom att jag inte fastnade för den. Men tänkte ge den en andra chans och gissa om jag blev chockad när jag öppnade boken, på kapitel två..? så här stog det; "Efter att ha skjutit på det in några veckor bestämde jag mig slutligen för att läsa boken." Sen står det; "jag skrattade medans jag läste..." alltså det var precis vad jag gjorde för det stämde ju helt! haha komiskt! Det är typ en tänk bok som innehåller en hel del kloka ord, bra för mig kanske? haha. Nu ska jag lägga mig och läsa PUSS.


RSS 2.0