Aldrig riktigt slut

Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll. Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll. Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt. Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt. För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen. Det kanske passar nån, men inte mig och inte än. Jag säger vad jag vill, skit samma om nån skräms. Som det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms. Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp. Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp. Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen. För det finns nåt bra och stort i alla om och alla men.

Vad vill du känna när någon tagit din makt? Vem vill du spela när du lagt alla kort ? Och hur vill du leva när tiden går för fort?



Heheh.. tjockis :D


NU: Sex and the city

Jupiter och jag.






-

Men vi är på väg mot bättre tider, min vän. Jag känner det på mig. Det känns bra. Och jag känner redan glädjen, lyckan bubbla inom mig. Jag känner hur den, liksom jag, är redo för något nytt att leva ut och vecklas för. Att växa och resa sig upp igen, resa sig och sträcka sig mot himlen, mot det onårbara, mot allt. Ja, nuu den Där tiden över. Nu är gråtet sent passerat, nu är det liksom dags för nästa fas, här kommer jag! 


Men lite, lite får jag faktiskt skylla mig själv, för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna.




Mmmm mmm yeah Do do do do do do do-do Ohh Yeah

Eh. Klockan är snart halv två. Jag är inte trött och vill inte sova..

HEMMA






Så mathilda... Hehe




Här är lite av det jag fick, gav upp. Mobilkameran SUGER! Fast det var bara två saker som inte fick vara med på bild, en volangklänning och en tunika. Förövringt gör sig kläderna rättvisa på bild. MYCKET finare i verkligheten, tycker iallafall jag.


I bet you need - more than you mind

I think I've already lost you
I think you're already gone
I think I'm finally scared now
You think I'm weak - but I think you're wrong
I think you're already leaving
Feels like your hand is on the door
I thought this place was an empire
But now I'm relaxed - I can't be sure

I think you're so mean - I think we should try
I think I could need - this in my life
I think I'm just scared - I think too much
I know this is wrong it's a problem I'm dealing




To be real it doesnt matter anyway



DU LOVADE


Boy your love is wricked

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon åker jag till Stockholm, skönt att man slipper åka bussen och får skjuts dit, att åka buss i sex timmar när det är såhär varmt är INTE roligt. Hörde att det skulle vara typ trettio grader imorgon. Aja. Jag har nästan packat klart, jag trodde att jag var helt klar innan. När jag precis stängd den propp fyllda väskan inser jag att jag glömt skor, typ conversen och jogging skorna, surt! Tar tag i det imorgon i stället för för jag orkar verkligen inte nu. Plus att vi åker inte förens tre så jag har gott om tid :)

 

Säger godnatt nu och lägger mig och kollar på Filmen ”The invisible” som nyss började på femman. Ska tydligen vara bra.

Godnatt

 

 


Man glider runt och har det bra!






På Söndag drar jag till pappsen och stannar kanske i två veckor, underbart!

Sanningen är att utan dig är ja ingenting värd.

Idag jag är sentimental. Besviken. Ledsen. Arg? nej mest ledsen.


Sprang med Amelie idag, vi sprang lite mera än en mil. Min Supercykel som inte längre är någon supercykel gick sönder yttligare, kedjan flög bort. Så jag och Amelie fick försöka laga den och det var fan dagens, såklart att man inte kan trampa när cyklen är låst, det tog oss cirka en kvart att lista ut. Aja det gick tillslut. Jag har förresten ätit jordgubbar idag i massor. Det var lite roligt för att när jag skulle åka och köpa dem så sa jag att jag bara skulle ha en låda. Och så frågade han mig om jag inte ville ha flera så jag fick flera, snarare tre liter. haha fett snällt :D

Nu ska jag sova, tycka synd om mig själv och vakna imorgon redo för en spring tur innan jag färgar Sandras hår brunt, äntligen!

Godnatt


Just because we're not close anymore doesn't mean I dont care about you.


godnatt

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, eller måste och måste. Jag borde göra det med tanke på att jag ska upp vid sju. Ska med kusinfan på hemligt uppdrag.. Sen när jag kommer hem så ska jag och mamma åka ut och bada (själva) tihi. mysigt. Hoppas att det är fint imorgon bara, idag har det ju vart sådär lite halv dåligt. Molnigt men ändå varmt. Jag sprang innan också, och det önskar jag nu att jag aldrig gjorde, fyfan det kommer ta ett tag innan jag kan springa elljusspåret igen.. :(

Aja godnatt♥

Dessa spekulationer kan tänkas överskattade, jag mådde bättre förr och du behöver fatta det.

Om jag översätter orden  

en konkret kärlek.

RSS 2.0