Säger godnatt med en fin bild....



Jag ÄR grym! och det är ett faktum.




Vi är dom som förlorar men jublar ändå

Fan spelade bowling där uppe innan, förlorade mot Filip. Han är fem fucking år... Sån jäkla tur. Haha och nej jag är ingen dålig förlorare. Inte när det gäller sånt här iallafall =) Tar det rätt bra faktiskt. NU ska jag fan upp och krossa dom =DDD puss!

Godnatt.


Hahahaha =D Vad gör man inte för sina syskon ;)

sara och jag :P

Allmänt...
Namn: Caroline.
Ålder: 16
Längd: 1.69
Längsta förhållande: haha vet inte :P
Känner du han/henne fortfarande?: Känner och känner, jadå!
Sötnosen för tillfället:  =)
Har du gråtit för att du varit arg?: Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans till? nej vet inte, haha
När grät du senast? igår.
Har du varit riktigt kär? Ja
Är du oftast sårad & ledsen?  nej och ja
Menar du det du säger?  Ja, för det mesta.

Ditt eller datt...
Pengar eller kärlek? kärlek.
Singel eller förhållande? båda är bra =)
Sola eller bada? BÅDA
Mobil eller dator? hm fan man kan inte välja mellan sånt här =o
Gröna lund eller Liseberg? Liseberg tror ja
Mc Donalds eller Burger King? donken

Ärlighet...

Lovar du att vara ärlig? Ja
Har du varit kär i din bästakompis? haha nej.
Har du ljugit? Ja
Har du fuskat på ett prov? Nix =D
Har du berättat vidare en hemlighet? Har jag säkert :P
Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet? Japp


Rik eller fattig?
Har du...

Eget rum? ja
Egen TV? Ja
DVD? ja
Dator? ja
Mobil? Ja
Telefon? ja
Kontokort? ja
Över 2000 kr? ja, tror de =D
Pool? nej
Studsmatta? ja
Cross/moppe? nej
Pingis/biljardbord? nej
Märkeskläder? ja
Smink/smycken för över 5000 kr ? Nej

Dagens...

Kläder?
tights klänning
Smink? allt
Smycken? halsband
Humör? bra
Saknad? saknar väl inte..
Gjort? firat jul =D

Göra? inget =O
Måltid? julmat
Sötnos? Får väl bli jag själv =)


sometimes im gonna have to lose






Imorgon är det jul! Det är hur mycket snö som helst ute nu, synd bara att det regnade innan... Den 27 åker jag förhoppningsvis till sälen, kommer bli grymt kul.  Och om nio dagar eller är det den andra om nio dagar? orkar inte räkna.. så är den fm (NERVÖS!!!) såg att lottningen fanns ute nu, Inte direkt som jag hade tänk men bra ändå! Har faktiskt inte gjort så mycket idag, vart i samhället en sväng med Mathilda köpte bara smink. Mitt är helt slut, haha. Slagit in lite julklappar. Sen har jag fått ner min data till mitt rum som jag gav bort till Filip för ett tag sen. haha. Har fått virus i skoldatan IGEN. Och kan inte få det fixat förens i januari, så ja. Nu blir det sängen för min del, godnatt och GODJUL =DD


My faith is shaking



Du frågar hur det är som om det vore uppenbart.

Ju mer man tänker ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.





Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har.




Har gjort klart mig engelska nu och gjort några instuderingfrågor till kemin.. bra va? =D Vi fick tillbaka en massa prov idag. Matte, fysik kemi och våra biologirapporter. Och jag är inte nöjd med något förutom kemin ärligt, jag kan bättre. bättring ska ske =) NU; Träning i två timmar, fan vad skönt! :*

Jag ville mötas nånstans nere på djupet jag har varit där förut o jag är inte rädd.



Biologi tills jag somnar- FINT!




Där ute finns en värld av långa nätter.

JAG KAN INTE SOVA


Dödkatt, dom älskar mig!!!!








haha


M.H

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut. Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring. Det fanns en kärlek men den har brunnit ut. Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår. Men det var för länge sen för att ens komma ihåg och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen? Jag gav upp för länge sen. Du är kvar med samma folk, kvar med samma man. Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder. Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus.  Det är att leka med eld när du drar upp det här igen. För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara. jag gav upp för länge sen. Jag gav upp för länge sen

Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Mina bilder, alla mina bilder är borta! 4 Gb bilder finns inte längre, jag är inte hel. Haha. Hur lyckas man med att få 11 farliga virus i datan(?) Fattar inte riktigt. Men ändå fick behålla mina skolarbeten iallafall! Idag slutade vi tidigt eftersom att biologin var inställt. Varför vet jag inte, men väldigt skönt! På första lektionen som började halv tio, skrev jag matte prov, som gick väääldigt bra. (kändes det som iallafall.) Tror det är bästa matte provet jag har gjort hittils, haha! Sedan fysik nästan direkt efter. Sen var skoldagen slut. Imorgon är det likadant, Matte och fysik som gäller! Kan det bli värre? Missar tyvärr lucia för jag har tandläkartid klockan halv 8 och vet inte riktigt hur långt tid det tar...  När jag kom hem från skolan så bakade jag muffins =D ni vet sånna med choklad i? haha ska springa upp till sandra och fråga om dom var ätbara iaf, vågar inte smaka själv (Y)

Ikväll blir det träning, TAGGA!!!




ja.. jag säger väl godnatt nu!



Kom hem för en halvtimme sen! Träningen gick kanon, och jag har insett att jag måste öva lite mera mixed med jonas! Tävling snart, och  det är faktiskt inte lätt att bara byta mixed patner sådär, haha =) Fast det gick ju när vi taggade från början hahah.. =D  Men iaf resten gick super bra! Så jag är nöjd..  Ska nog stänga av datan nu har lite att göra tills imorgon, fast jag tror inte jag kommer att göra det.. så ingen ide att ens säga det egentligen! Men godnatt till alla små söta typer där ute =)

I've been touched by the hands of an angel



Bild från augusti tror jag! När jag och Bella var i halmstad på träningsläger!

Sitter här och försöker komma på någon anledning till att plugga på fysiken.. går inte så bra! ...Måste... orkar inte... måste... ja ni fattar! Hahah.. längar till klockan åtta för då blir det träning i två timmar ska blir himla skönt äsch nu ska jag gå och göra några uppgifter iallafall, PUNKT!





something right.



Jag vet, bilden är SNYGG!

Söndag idag.. eller egentligen så är det måndag nu klockan är 00.19. haha! jaja. Har faktiskt inte gjort så mycket idag hunnit med att göra några fysik uppgifter.. känns ganska dåligt för jag fattar ingeting. Sen har jag kollat på 24 avsnitt utav mysteriet på greveholm.. as bra kolla på den om ni någongång  har 4 timmar över eller något =) aja  eftersom att klockan är mycket och det är skola imorgon så tänkte jag nog börja göra mig klar för sängen! så godnatt!



Maud :*

Why can't this feeling just fade away?

I've never felt so much love before - And once again I'm thinking about taking the easy way out...  But if I let you go, I will never know what my life would be holding you close to me... Will I ever see you smiling back at me? How will I know, if I let you go..

Hoping for the best but expecting the worst

=)

=)

Hej.. har biologi nu! vi labbar och på det fick vi femton minuter 'fika paus 'som han kallar det...
Nu ska jag ut och skörda... skolan är vad man gör den till. right?

RSS 2.0