Jag kan inte hjälpa dig upp kan inte lysa upp den väg du springer.

Vet ni vad jag drömde inatt?, det var hemskt. Det började med jag vaknade upp på morgonen, hade ont i hela kroppen och hög feber. Så gick inte till skolan.  Det var måndag och jag har träning varje måndag. Jag visste att jag inte fick träna eftersom att jag inte hade vart i skolan. Men ändå trots att jag var sjuk så sa jag till mamma att jag skulle ut och gå. Men jag gick och tränade istället. Det kändes som att jag blev tvingad till det, svårt att förklara men ah.
Träningen var inte så ansträngande så när den var slut frågade jag om det var okej om jag stannade kvar för träna en liten stund till, klockan var tio så han var osäker men tillslut gick han med på det. Jag var själv i hela sporthallen och började springa, runt i hallen, länge. Började bli trött men ignorerade det, tog fram min mp3 och satte på en hög volym för inte att höra hur snabbt mitt hjärta dunkade och hur jag flåsade. Sen kom det den där obehagliga smärtan i magen, som kramp men värre om ni förstår. det stack och rev ,mitt hjärta slog knappt inte. Det gjorde så ont att jag blev tvungen att lägga mig ner på golvet, kurade ihop mig och försökte skrika på hjälp, ingen kom, jag bara låg där helt själv. Det gjorde så ont och kändes verkligt, jag var rädd och trodde att jag skulle dö typ. Vaknade vid kvart i åtta, var helt iskall, mådde illa. Men det var bara att klä på mig och dra till skolan ändå*

you know, i always knew you were a whore. But I never took you for a liar.


Det här är vad som just åkt ner i min mage :* ganska gott. mocca latte hette det för er som ville veta ;d  


Tjena. nu har jag sånna där Coola solisar!  Rosa dessutom, och vita med då. Jag och sandra provade skit snygga kläder på lindex, En blommig kjol, grönblå tshirt och knall rosa fleece tröja! i storlek 146158 typ. Sandras var också skitsnyggt ;);); bild kommer HAHA. Tror jag ;* Ska ut sen och gå lite hade jag tänkt. Och fixa lite saker sen ska jag plugga no! ett måste.

Ja stackars han som aldrig gråter fast han släpar på ett höghus



Hej. suttit här och druckit litervis med vatten, känns som att det går rakt igenom kroppen., vilket det gör. haha.
Skolan gick snabbt idag, både bra och dåliga nyheter. fast jag är nöjd även med dem mindre bra sakerna, huvudsaken är att jag gjort mitt bästa.. Prov resultat osv. om jag får Vg på sista matte provet nu så är det mitt slutbetyg. kämpa. hehe. vg på tyskan med, otroligt vad det går frammåt. Sen var det no som jag inte var riktigt nöjd med, men det får duga. På hålet drog jag och Sandra och käkade på chili thai, mums. Kollade lite i affärer, sånt där nödvändigt, roligt. dagen outfit var rosa! =))  Mer har jag faktiskt inte gjort idag. Nu ska jag gå och göra mig iordning för natten, trött som fan. puss. ♥



Stackars den som inte bryr sig stackars hon som aldrig fryser och alltid får vad hon vill ha Ja stackars hon som har det bra.

The difference between want and need is self-control


Hej. Ska ut nu strax, moppe, behöver jag ens säga mera? haha.


Jag bara hatar att känna mig tom, nere, värdelös.. Bara dålig på allt. Att alltid känna att jag aldrig räcker till, att jag aldrig är bra nog. Att jag alltid gör något fel, att det är alltid mitt fel, alltid fel på mig. Jag orkar inte känna så. Det bara går inte mer. Tom tom tom. Hatar tomhet. Det är nog nu jag behöver er.                                                        



hejhejhejhejhejhej



Den coola, intresanta koboken

Har vart hemma och käkat. jag, och köket är nog inte så bra vänner trots allt. Misslyckades med att göra gröt? xd Men ska strax tillbaka till skolan för att ha svenska och sen idrott. konditionstest, ähh, vill inte att det ska bli fail. haha men man ska väl ändå bara göra sitt bästa. Men nu ska jag sticka. puss!

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet Du lever för stunden, precis som jag



NU äntligen är jag klar med so uppsatsen! yes. Suttit hela dagen typ. Så det är skit skönt att den är klar nu!
Sovmorgon imorgon för vi har ingen no, varför vet jag inte ens, men jävligt najs. Nu ska jag sova så man får ut någoting av det, hehe.  godnatt :R


Det är all ångest och rädsla som skapar henne.



Hej, har börjat skriva på mitt so arbete nu.. det går väl sådär hittar inte rätt ord och meningarna blir konstiga. suck.
Tänkte platta håret och sedan fortsätta med mitt skrivande, jag har ju ändå nio timmar på mig, hehe. Senare M-Å-S-T-E jag ut och springa! måste. Konditions test imorogn och det ska gå bra! PUSS  



Tack kaisa! ;D


You don't run with the crowd you go your own way

Jag har försökt att skriva ett inlägg hela dagen.. kommer inte på något bra att skriva - ungefär 4 inlägg som ligger i utkastet. Suck.

det gör ont. så jävla ont. Du vet nog hur det känns, fast ändå inte.


Build up your confidence, so you can be on top for once

HAHA, igår när Mathilda var här så somnade jag (Y) bra caroline, duktigt gjort. haha, efter allt godis så är det väl inte konstigt att man blir trött? ;R bara för att ha något att skylla på alltså. Men vaknade för typ en timme sen.. lägg märke till att det är jävligt sen! haha brukar aldrig sova så länge. Och sen har jag bara duschat och sånt.. måste äta ....frukost? ..nu? haha fail. 



IDAG SKA JAG PLUGGA, puuuuuuuuuuuuuss

By the end of the day.

But we struggling, fighting to eat, and we wondering, when we'll be free so we patiently wait, for that faithful day,
It's not far away, but for now we say, When I get older, I will be stronger.






nu går jag



Hej klockan är bara 07.43 men ändå är det mycket jag har alltså bara ca en kvart på mig att fixa mig sen. Har skit ont i halsen.. haha nu känns det dumt att kalla andra mesar ;)) men ska dra och göra en kopp te och sedan knalla vidare till skolan. Klassråd och Tyska... åh favoriterna liksom. Nej men det borde gå snabbt. Sen efter skolan drar jag nog ut och springer en liten runda! hehe.

Hör ett bom bom bom som bankar för dig, det är över nu.





Sitter här med ett glas kall cola, Gott! Imorgon är det kort skoldag till 11 eller 12 vilket är ungefär lagom tycker jag. Det känns fan som att det är fredag, haha. Fast nu hade jag tänkt att försöka göra svenskan så att jag sedan kan börja med so och sen börja plugga och på no och efter det matten...SUCK. För mycket just nu! Men man har väl bara sig själv att skylla när man inte tar tag i sakerna i tid. aja. PUSS.


we're losing daylight but i can't work any faster.

Tja Skolan gick sådär först so.. mest snack där, mycket prat och liten verkstad eller vad man nu säger. Sen idrott fyfan vad dåligt.. vi 'övade' innför konditionstestet som är nästa vecka och det känndes ärligt som om att jag sprang snabbt utan att stanna dessutom, men tiden vad kass. Jag borde kunna bättre. När jag sedan vad klar så mådde jag skitdåligt. Det kändes som att jag skulle svimma eller spy typ, kramper i magen det gjorde ont i ryggen och sånt..nte bra borde straffas  typ haha. Får väl ge mig ut själv och ta ett varv eller två  på elljusspåret kanske imorgon för vi slutar så tidigt.

Efter skolan hade jag och Sandra planerat att åka till europris men det var stängt,= ingen glass till mig :( Så vi gick in på lidl istället.. HAHA fyfan 100 kronor gick åt. Ingen behöver veta vad vi köpte det håller vi för oss själva ;).



Truth be told i miss you and truth be told im lying.




Ren spegel :* haha.
 

Hej! Skit kul igår :) Vaknade iallafall för ett tag sen, har hunnit duscha och lite smått. Måste fixa mig för jag vill inte sitta inne idag! Fint väder= glass? :D haha. Förresten mamma har bokat challen till mig och stina imorgon, vi ska spela i en timme och sen är det årsmöte =) Men nu ska jag se om det finns något ätbart hemma. puss.

VI ÄR STABILA!





Roliga bilder? hehe vet, snygga till max alltså =) Men detta symboliserar en liten del av kvällen. Den andra delen bestod av popcorn, melodifestivalen, harrypotter ah sånt! Jag har skrattat så jag lipaat, haha, för när mathilda sätter på sig min hemmastickade mössa så är hon inte att leka med asså ;)


Cause i never want to see you sad girl, Dont be a bad girl.


HEJ. Kul dag. hhm nej. först till kyrkan, skit kul! =) sen hem till sara, sen hem, dela reklam, och mat. låter kul? nej.

Ska ut strax och köpa en dricka tror jag! film och lite sånt blir det nog. Mathilda segar som vanligt!! Så det är henne jag väntar på! =)  Men nu stänger jag nog av datan och drar mig hem till henne(OMVÄG SOM FAN) men skit samma. Mathilda du är dum =)

 


hur länge har det pågått skit i det, godnatt och sov gott.

Tjena min fredag har bestått av; bubbelbad, massagestol, varm choklad, jordgubbar och lite annat smått&gott. Imorgon måste man gå upp tidigt, haha sara ska konfirmera sig så.. ah. Ska hinna upp till Lindex med behöver nya nylonstrumpbyxor. suck att dom alltid går sönder. aja nu blir det sängen för min del Puss.


hejdå

Snabbt inlägg nu.. Jag körde hem ifårn skolan med sandras moppe.. HAHA jag styrde och sandra sköter blinkningarna xd lättast så. Men nyss ätit mat och packat för vi ska iväg och bubbelbada och lite sånt! skoj. Härligt, ja ganska. Hejdå =))))

wake up who cares about little boys that talk too much

Det fick bli 4,8 km idag, nöjd men ändå inte. Det blir samma runda imorgon igen tror jag om inte träningen är allt för hård, men det brukar den inte vara så det lutar åt att springa! Det är både skönt och kul om man får bättre tid vill säga.


HAHAH, sara hittade just 100 kronor i min plånbok ;)  som jag fick av pappa för två jular sen, fyfan woooho jag visste inte ens det..  Nu blev jag glad, för stunden. puss


There's a story at the bottom of this bottle.

äckliga jävla ångest! dö


Dagen gick snabbt idag.. natinella och lite små saker, en bra sak är att jag har börjat uppskatta engelskan lite..pytte lite.
Håltimman var bäst! Chilitai, vilket symboliserar äckligt spy mätt och ont i magen, haha. Men GOTT SOM FAN! så är det lätt värt. Och jag fattar inte riktigt det där med colan? xd men bra ändå, visst sandra?:D

Jag fick köra Sandras moppe med =) hahah, inget att till lägga om det xd. Nu ska jag ut och springa lite ska se om sara hänger på eller så springer jag själv helt enkelt, skönt det med då kan jag springa till jag får blodsmak i munnen, haha. skojar. Men lika bra att springa eftersom att min vanliga träning snart är slut och dessutom är det konditions test snart med! btw, mina fina jeans tights  är sönder ;((( dom sprack.. antagligen som mamma sa att jag är för tjock Xd

leave me out whit the waste.


SENASTE
1. Kompisen du träffade:
sandra :P
2. Personen du pratade i telefon med: Vet ej.
3. Du fick SMS av: jonas
4. Du kramade: hm vet ej =)

IDAG
5. Kläder: Jeans, vitt linne, tröja.
6. Bättre än igår: nej

IMORGON
7. Är det: Tisdag
8. Planer: plugga springa, msn
9. Något tråkigt som händer imorgon: nej inte vad jag vet.

FAVORIT
10. Nummer: 14
11. Färg: alla typ
12. Årstid: Sommar och vår
13. Saknar du någon? Ja
14. Humör för tillfället? sisådär

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse? satte på mig kläder
16. Vad åt du sist? typ något igår kväll.. elr nej ett päron för ett tag sen
17. Vad irriterar du dig på? tröghet
18. Tror du på distansförållanden? e haha
19. Vem tänker du på just nu? ingen
20. Tror du att personen tänker på dig med? jaaaaaaaaaaaaaaa
21. Vart reste du sist? hem =)
22. Vad gjorde du igår kväll? datan
23. Liknar du din mamma eller pappa? mamma
24. Ler du ofta? inte ofta, ibland
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet? love
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Japp
27. I vems säng sov du i igår natt? Min
28. Vilken färg har din tröja? vitt

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? dom tar inte slut
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
31. Gråter du när du skadar dig? Ibland

GLÄDJE
32. Är du en glad person? Nja. typ
33. Vad gör dig glad? vet inte
34. Önskar du att du var lyckligare? Ja
35. Är lycka överskattat? Nej
36. Kan musik göra dig glad? ja

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja
39. Har du en flick/pojkvän? Nej
40. Är du nöjd med det? jadå
41. Är du kär? nje

HAT
42. Vem hatar du verkligen? ingen
43. Har du någonsin gjort en hat-lista? Nej
44. Är du en mobbare? nej
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Ja
46. Har du blivit sviken någon gång? Ja

SKOLAN
47. Gillar du skolan? funkar
48. Favoritämne? hk, idrott.
49. Värsta ämne:  engelska
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola? vet inte..  


                                                      

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap

flikarna syns inte? konstigt, det går inte att ladda upp bilder? tråkigt. Idag har jag ärligt inte gjort ett skit.. msn är min sak typ =))) nationella imorgon, inget mvg men ska göra mitt bästa ändå! :D Nu ska jag lägga mig och smsa! kul =)) pusss "Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending."

jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


haha flashig bild va?

Hej har precis duschat och sånt.. Ska snart fixa något att äta hade jag tänkt och kolla lite i fysik häftet, skriva klart svenskan och sedan upp till sporthallen för träning. ovärt inlägg men ändå något. hejdå

När jag säger något till dig så är det fan i förtroende på att det ska stanna. puss.

Du lärde mig att dansa innan jag kunde gå.

Jag och sara gick till kvantum i regnet  jag köpte en glass typ vanilj med nånon caramell sås.. stor fet jävla diss på den.. äckligt haha försökte få sara att äta så mycket som möljigt men det är inte så lätt att trycka i någon en liter glass ;d hahah. FAIL jag vill ha ny glass! Idag ska det bli en uppsitta kväll vid datorn<3! hehe bra planer måste hinna till Mathilda en liten stund  med och plugga fysik! 
 


Ingenting kan vara så rätt och ändå verka så lätt.

Skolan igår gick väl sådär mitt examensarbete är klart.. haha ska man skratta eller gråta? jag har gjort något iallafall, det  är nog huvudsaken.. fick lite hjälp av en snäll person eftersom att min text var i helt fel tysnitt osv..
Efter skolan var det planerat att jag skulle hem till Mathilda och plugga men icke sa nicke jag blev bjuden på chilitahi av mina kusiner. Skitkul!  Efter det så höll jag bokstavligt talat på att spy jag tror inte jag ätit så mycket på åroch dar. tack!
Sen drog vi till sara och jag ville såklart testa hennes lillebrosas såndär skateboard elr ni vet sån vi åkte på idrotten i skolan? jag har glömt vad dem heter,  först åkte jag lite när sara höll i mig sen skulle jag testa själv.. suck varför inser jag inte att jag inte kan?.. iaf jag ramlade på rumpan typ slog i huvudet och mina händer värker som fan.. tur nästan att man hade en tjock jacka som tål rätt mycket. haha. Men runt tio så drog jag hem till henne och vill han gå igenom några sidor i fysik häftet, härligt!  Idag ska jag dela reklam, duscha, plugga fysik , glass och göra en HEMLIG sak !  =)





HAHA, du tror att du är någon? fyfan du är patetsik. orka.


hejhejhejhejhej

Har precit käkat en macka & ett glas iskallt vatten, gott. Jag ska strax gå upp och väcka Sandra, man kan nästan tro att hon är en bebis  som inte knappt kan röra på sig  typ, men jag ska se till att hon äter och får en vitamin!´Jag är rätt snäll ändå va? mm jag vet! Aja nu går jag och sminkar mig sen till Sandra :P Efterskolan så funderar jag på att gå ut och
springa, och det blir ännu längre sträcka om vi inte har någon träning efteråt! PUSS! :D



Give me little time, help me clear up my mind

aldrig känt mig så här,.. elr så har jag bara glömt bort hur det känns!


GODNATT NU SKA JAG SOVA, JÄVLIGT SKÖNT  puss HEJ :D


meningslöst, men det finns alltid en lösning på det hela.

Hejsan hoppsan lillebror! =) igår skrev jag ett långt inlägg, ett långt jävla emo inlägg som jag inte hann publicera, för internettsladden drogs ut! Säger bara tur, tur att internet försvann igår! Ingen ska ens behöva veta, så tack antar jag!

Skolan var väl sådär idag nationella gick åt helvete aldrig har jag gjort så dåligt! ( okej,kanske) efter det  hade vi bara två lektioner kvar som gick snabbt, härligt! Fick skjuss hem från skolan idag med! ännu mera glad, tackar sandra!
jag har föresten AP kul på msn! hehe, Anteckna, bra att veta puss!

Du är knasig, en knasboll.

Tufft med 30 besökare haha.. skola imorogon jag känner inte för det.. verkligen har lust att stanna hemma <.o men det ska jag inte som tur är! Idag har jag inte gjort ett dugg latat käkat popcorn och juste använt min cam för typ 3 gången! wow dukigt caroline. haha nu ska jag lämna sandras data och dra mig till sängen för vem behöver inte få sin skönhetssömn? hehe. godnatt


Don't let the system get you down.

Tjena morsning korning! Sitter här och väntar på mat .. är jävligt hungrig faktiskt, maten skulle vara klar fyra så det är snart! kött, gott! Vet ni vad jag ska göra nu? jag ska ut och hoppa studsmatta med min 'söta' lillebror.  Sen ska jag vara med någon ;) haha. ska ringa någon iallafall. pusshej

Time to pretend.


                                                                                                                                                                                                                   
Hej på er allihopa! =) Gårdagen sprenderades med Mathilda &Sandra
Som vanlingt numera?  Och jag lovar att vi har jävligt kul så oroa er inte! :*
Men iallafall efter mycket krux hit och dit så kom vi till sandra vid klockan tio? ah tror det.

Vår kväll blev väl sådär skit kul. Mina krav som jag hade gick tyvärr inte
 i upfyllelse men det var nära, väldigt. Sandra om du läser så skicka musiken på msn till mig
:D Förutom att det var kul så hade jag ångest hela kvällen för att jag inte stannade
hemma, med syrran! sorry. Men vad gjorde vi...?
haha det kan vi behålla som en hemlighet ett tag framåt..Elr? 
aja vaknade nyss och gick på toa och sånt såg att jag hade några utsmetade pussmunnar i ansiktet, snyggt!

skola imorgon med! suck jag orkar verkligen inte
men ändå det är inte så himla mycket kvar! Nu ska jag gå och duscha
 och efter det ska jag nog ut i solen, kanske PUSSSSSSSSShej.


You find it in the deepest friendship

I wanna know who ever told you I was letting go, the only joy that I have ever known. just look around
and all of the people that we used to know have just given up, they wanna let it go but we're still trying



VI är snygga =)

Haha fan vad roligt jag hade igår. Tack sandra och mathilda! :) Juste jag gjorde aldrig mina situps hann bara göra lite över hälften., dåligt. Får ta igen det någon annan dag. Funderar på att gå till jc imorgon och köpa en kjol antagligen vit eller svart men det lutar åt den vita. Snart ska jag och mathilda ut vet inte vad vi gör men något blir det väl, Och förresten då är det 26,7 grader! skönt.  Nu drar jag ut. PUSSHEJ.

RSS 2.0