...



Är det okej om jag ger upp nu? Är det okej om jag sakta glider ner i någon slags förnekelsefas, eller snarare realististikt tillstånd där jag äntligen inser att jag inte orkar mer? Är det okej att säga högt att jag är tömd på alla krafter? Är det okej om jag pustar ut och släpper tankarna om skolan? om så bara för ett tag? Är det okej?

Idag

Idag ska/borde/måste jag:


*Redovisa på svenskan om folkmord med Mathilda
*Göra en sak med Sara, ja en "sak"
*Ta tag i biologin, plugga. plugga. plugga. Viktigt!
* Städa på rummet, man vågar knappt vara i mitt rum.. hehe
*Träna om det finns tid för det.
*SOVA


Ja, biologin och redoisningen är det allra viktigaste, sen får jag se hur mycket av det andra jag hinner med helt enkelt.

hejdå bloggis :*






Keep holding on







Godmorgon

På väg mot en ny dimension
utan att veta sin slutstation.



Innan efter nu


Här syns det att jag verkligen klippte bort hur mycket som helst.. Kan inte säga att jag saknar det så eftersom
att mitt hår växer sååååååå snabbt, jag är snart där igen, visst?

Nej nu ska jag börja göra mig iordning för skolan. pussssssss.

Dokomentär.





Försökte byta profil bild, men det verkar inte gå så jag får stå ut med den jag har, synd. Skolan idag va ganska soft. På idrotten kände jag på riktigt hur dålig min kondition har blivit det är sorligt, jag har inte tränat på över en månad och det suger hårt! :( Nu ska jag lämna ifrån mig datan och bege mig upp för att kolla på "dokomentären" som går på 4an, puss!

lördag

Snart sätter mig på cykeln och trampar mig ner till kusinerna. Susanne fyller år idag. Det har vart jätte härligt väder hela dagen, Jag och Mathilda cyklade och köpte glass, eller nej jag blev bjuden på glass. Tack gullet. Man blir alldelses glad av värdret :D  hm Har inte så mycket att säga egentligen ville bara skriva något, ehe. Vet inte om jag är tillbaka. hade bara tråkigt. Nu ska jag försöka att jaga in katterna, och sen skynda mig som tusan. Im already late.


RSS 2.0