♥♥♥♥♥

 


haha snygg bild ;OOO! Det blir inte så mycket bloggande nu när det är skola och så! tar ganska mycket tid, men ändå inte! Ehe, aja! Helgen var kanon! Tränings lägret med! Förutom en sak, fast det behöver jag nog inte ta upp, hahahaha. köpte nya skor med, ROSA! hihi. Imorgon kommer mitt simkort! nytt nummer och grejer hehe. Då kan jag avända den nya mobilen som har legat och skräpat i mitt rum sen i fredags.
Nu ska jag gå och leta fram träningskläderna, huh Hejdå =)


Tell me, what's the secret that you've been hiding?.. Anyway, I guess it's over



Tjena! Skolan är typ som en dans på rosor, läxor varje dag, ungefär, men jag klagar inte utan tycker faktiskt att det är riktigt roligt, än så länge! hehe. Det första jag gjorde idag när jag kom hem va att plocka fram matte boken och gjorde några uppgifter! shit, haha jag har aldrig gillat matte innan, men det är skit roligt utan att överdriva.

Hela min klass svek mig innan idag, jag fick snacka med Carsten!!! alldeles själv (!!!!!) starkt gjort av mig  Inte ens Mathilda  vågade hänga med mig in i klassrummet och prata med honom, men iallafall, jag, Caroline har fixat så vi kanske ska sluta tidigar på torsdagar! på både A och B veckor! :D  VEM ÄR BÄST? hihi! på Tal om det så fick vi nytt schema för B vackan idag också vi slutar 12 varje fredag! perfekt!

Juste var i samhället innan köpte faktiskt inte mycket men två linnen, svart och vitt och ett par jeans tights, för 249 DANSKA kronor, alltså lite mera på svenska HAHAH Mathilda fail, hon tror typ hon bor i danmark ;) aja, hon är min vän ändå! :DDFör er som vill veta så åker jag till halmstad imorgon, med bella, antagligen eller med stina, vet inte än, träna osv! Ska bli skit roligt! Men nu måste jag gå, pusshej! ♥

:D









haha nu orkar jag inte ladda upp flera bilder, men här är några från helgen! =)

haha.




Huh, jag känner mig.... hotad ;o


jag har försökt att tänka bort dig, på alla sätt. Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt!

i like you


HAHA, jag har roligt.. :D

Min Personlighet;

Blyg? - nja
Smart? - ja? såklart!
Långsam? - snabbare än blixten
Stressad? - nej, eller ibland?
Tålmodig? - nja
Djup? - nej
Öppen? - ja
Ärlig? - ja
Positiv? -  yes
Rolig? - haha, ah det hoppas ja?
Ansvarsfull? - nej haha

Vänskap, jag har;

Svikit en kompis? - har jag säkert
Förlorat en bästa vän? - japp
Sagt jag älskar dig till en kompis? - ja
Sovit med en killkompis? -  ja
Sovit med en tjejkompis? - ja
Pussat en av samma kön? - ja
Slagit en kompis? - ah ;D
En kompis som vet allt? - ja
Berättat hemligheter? - ja

Kärlek, jag har;

Blivit sårad? - mja, nej
Haft stadigt förhållande? - nej haha
Krossat någons hjärta? - HAHAH Mathilda,  i skogen? HAHAHHA
Gett någon ditt hjärta? - nej det är mitt.
"Playat"? - nej
Sagt att jag älskar någon och menat det? - ja!
Sagt att jag älskar någon, och ljugit? - nej
Varit otrogen? - nejfan

Favoriter;

Låt just nu? - ingen
Pryl? -  data, mobil
Film? -  none
Bok? -   mja,  har ingen favorit, tycker bara det  är jobbbigt att läsa samma bok flera gånger, eller va?
Lärare i skolan? - CARSTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAH not! vet inte...
Plats? - at home
Frukt? - äpple, banan, päron, apelsin, klementin, kiwi, vindruvor, melon, anans,... ska jag forstätta? (YY)

Jag har;

Sytt? - japp
Opererat mig? - ja
Cyklat omkull? - ja, det börjar liksom bli som en vana =(
Sjungit i duschen? - ja
Hoppat bungyjump? - nej
Fobi för något? -  e, A!
Varit på begravning? - nej
Sagt att jag hatar någon? - ah, " fast jag är snäll egentligen =)

Livet;

Svart eller vitt? - båda
Rött eller blått? -  båda
Skriva eller tala? - beror på
Vatten eller coca cola? - cola, elr vatten mest
Nagelbitare? - heh, ah
Mobil eller MP3? - mobil med mp3 . haha
Snygg eller charmig? - hm, charmig
Lösgodis eller choklad? - lösgodis
Frukt eller grönsak? - frukt!
Film eller serie? - båda
Festa eller softa? - båda.
Sommar eller vinter? - sommar!
Fredag eller lördag? - lördag
Ljus eller lampa? - lampa
Kärlek eller vänskap? - båda
Bio eller hemmakväll? - typ båda!


haha nu ska jag stänga av datan, godnatt!

beställd

Beställde den här innan, ingen sådär jätte snygg, jag som ville ha en rosa, men det får duga. Vi var faktiskt nere och kollade på Elgiganten och Ingen av dom rosa jag ville ha fanns, typiskt! Och sen skulle vi  beställa den på datan istället men då så jonny att det inte fanns 3G, och då fick jag inte den, haha ;( fail, så Det fick bli denna, bättre än inget! En sony ericsson C903 för er som ville veta =)

;(

... äh nu ska jag sova, godnatt!


:D

tjena! Helgen har iallafall vart kanon! det var skit roligt! :D Bilder kommer nog senare försöker få tag i folk som har :p Sandra var ju inte speciellt duktig, men det gör inte så mycket faktiskt med tanke på hur jag såg ut , USCH! haha..

Knavrebo(?) haha skriver som Mathilda eftersom att jag inte ens vet vart vi va men aja, Där var vi med alla naturare, och det var skit roligt, vi gick en runda, med massa frågor och tävlingar och sånt! Mitt lag var gorillorna, hehe och Vi vann såklart allting, vem annars?
Nollning, vill ni veta hur jäkla äckligt det var? Men det gör inte så mycket för det var grymt roligt, fick massa saker på oss, typ filmjölk, ägg i huvudet, ketchup och ättika, det typ frät på kroppen och kliade som fan! Sen fick vi ägghångla också, haha fyfan, Massa äckligt hår, BLÄ! Och sist bada i nissan och sen GÅ hem, fyfan vad hemskt egentligen! haha
Förfest, Det här var väl det roligaste, massa trevligt folk...! haha break dansaren var väl skit bra mathilda?? :D haha
drack lite, och meliha fixade blåbärs drickor till mig typ hela tiden och så hade man ju några andra som var mina slavar och hämtade dricka till mig, huhu. Massa dans och sånt, roligt! hände en liten olycka någonstans här, haha fyfan mina skor, sen drog vi och väntade på bussen mot parken. Och det var med roligt, där inne! aja orkar inte skriva mera! Men iallafall det var grymt roligt, hela dagen/kvällen.

Jag vill kunna känna sympati att den jag hatar är min vän!


japp då har man skaffat sig en sån där miniräknare med grafer, Men en sexig GRÖN baksida, hoppas att den duger nu... men det gör den nog, annars blir jag ledsen, hehe!  Det ända jag behöver nu är några tusen olika skrivböcker mina tre räckte inte, haha! Och en almenacka, den är har nu är så vanlig och ful, man måste ju sätta liv på tillvaron! Haha iof det gör inte så mycket om hur det ser ut, men jag vill ha allting nytt, känns bättre då, haha.. 

 Nu ska jag strax gå och lägga mig, kanske slänger in ett litet inlägg snart igen, hihi PUSS HEJ


Allting var ju enklare då, men ingeting kan bli vad det va...



-... Och såhär tråkigt har jag.. Nej, Nu ska jag fan ut i det FINA vädret, hejdå..


Håll huvudet högt så är det klart att du inte rammlar...

Hej Första dagen i skolan med lektioner, eller ah vi hade en lektion! Naturkunskap, vi fick läxa redan första gången, hihi. Men det var bara att läsa och förstå alla orden i boken vi fick, bara en sida! Så det är inget så ansträngande, eller? haha.
Ja Jag verkar aldrig lära mig vart jag har mitt skåp, Mathilda är min vägledare! haha :D

Ah, idag ska jag inte göra så värst mycket mera än att träna, och sen bara ta det lungt.. Kan behövas och idag måste jag komma i säng i tid, haha märkte i morse att jag kommer knappt upp om jag inte sover ordentligt! skulle utan problem kunna ligga kvar i en timme eller två. Men nu ska jag inte skriva om sånt där tråkigt ;)

Nu ska jag dra mit till köket och hämta ett glas dricka =)

:*

jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen..

Give me reasons, but don't give me choice

Tjena. Skolan började idag, som alla säkert redan vet. Det gick skit bra, vi fick schema och sånt, ett rikitgt bra enligt mig, Det ända felet är att det är så mycket hål, jag har hellre lektioner och slutar tidigare än långa hål och slutar senare, men ska inte klaga eftersom att vi bara slutar halv 4 två dagar i veckan och resten tjugo över 2 om jag inte minns helt fel! Hört att andra slutar halv fyra alla dagar i veckan, haha! ;)

Och en sak som jag tyckte var dåligt var det där med klass delningen, Det blev två klasser tillslut ändå och det är väl ganska bra jag menar vi är 16 stycken, annars hade vi vart 34 och det är ganska FÖR mycket tycker jag så det är skönt men det var en ganska lam stämning i våran klass! men det löser sig nog också sen :D

A nu ska jag sova, vore ganska pinsamt att komma försent till skolan, haha, Jag som verkligen hittar med(:
Godnatt!

GLASS


Nu ska jag ut, puss :*

kattjäveln

haha, vill ni veta vad jag gjorde innan jag gick ut? Jo jag skrev ju innan att jag var rädd för katter.. och när min katt hoppade in i en utav mina lådor i mitt rum så tog jag chansen och stängde... för vem fan vill ha en katt jävel springandes på golvet? och leka eller typ hoppa upp i ens knän och sätta klorna i en? inte jag så jag stängde lådan och drog ut... haha skämt åsido Jag bara råkade göra det! haha stackars katt =)

haha

Visste ni att?...


1. Jag suger verkligen på att ljuga..antagligen så börjar jag skratta eller så får jag dåligt samvete och erkänner, eller ah.. som ni säkert vet kan jag säga något, (vad som helst) och sen bara säga att det inte var sant? ah vet inte varför jag gör så ens, haha!

2. Att jag behöver pengar, även om jag har på kortet så vill jag inte använda dem och sen inte ha några kvar, hehe! För det är ju faktiskt kamera pengar, då känns det dumt... Men om någon ger mig sisådär 10000 så är allt bra sen ;)

3.När jag var liten ca 5,6,7 så var jag fotomodell, blev utvalt av flera hundra tjejer, Och mina bilder fick sitta på stockholms bussar, Blev för blyg för att fortsätta, haha! Erkänn ganska coolt ändå? Har faktiskt några bilder kvar hemma, någonstans tror jag!

4. Nästa år ska jag till Grekland! :D Och kanske någonannas stans med mamma?

5. Jag är rädd för våran katt! Visst den är väldigt söt men läskig och otroligt korkad, just nu är den i mitt rum (vågar inte röra den, hhuh... och leker med ett papper och typ skjuter iväg det och sen spriger efter,haha kanske spelar fotboll? inte vet jag, galen? ...ja.

6. Att jag älskar att träna, kan träna även när jag är sjuk..(även fast jag inte får, det brukar oftast bli att jag går till skolan även om jag mår dåligt, och ibland säger jag inget utan bara biter ihop, bara för att få träna senare på kvällen, Men det är något jag ska sluta med eftersom att det inte är så klokt.
 
onödigt att veta, men jag har tråkigt =)


Nu har jag lite att göra...

Hejhej!
Nu ska jag radera ALLT i min inkorg på msn, kan man det? jag menar jag har nästan 700 olästa, suck!
Sen ska jag städa mitt rum, då menar jag verkligen städa! dvs. Rensa lådor och ah städa ordentligt, sorry Mathilda du kommer aldrig få se vad som döljer sig i mina lådor ;) hahaha.
Och det här ska gå snabbt.. för sen ska jag äta glass och det ska också gå snabbt för sen ska jag lira Yatzy med stina, Det är ju SÅ inne! Men det är ganska roligt för jag vinner hela tiden och sen jag det snyggaste namnet med, hamster2, hihi spelar faktiskt åt min lillesyrra... Aja nu ska vi se hur långt det här håller.... juste msn var det-!

puss!

circles in the sand.


haha, älskar mitt rum när det är såhär stökigt!  haha, och ser ni rosa läppar? fast det kanske inte syns så mycket, hihi ;)

hejhej! Nu blir det ett snabbt inlägg, för jag ska vara i sporthallen om 20 minuter ombytt och klar! shit, tur att jag bor nära.. hihi. Förresten det där med att fixa håret blev inte så för mamma tyckte att jag skulle ta det hos frisören och samtidigt klippa mig, det behövs verkligen! Fast då blir det efter skolan har börjat för det finns nog ingen tid och det är det dåliga men ändå bättre att vänta än att göra det själv, man vet ju aldrig det kan ju bli skit dåligt och då är det bättre att vänta! Aja nu måste jag skynda mig, måste packa, pusshej!


Nothing is easy, the world is closing in. But you won't let me fall, you keep on fightin', you don't give in

Hejhej! vet att det är ganska dåligt med uppdratering här i bloggen, men jag vet verkligen inte haft lust att skriva något, visst det har funnits tid för det men om man inte känner för det så är det ganska svårt, jag här väl inte gjort så mycket för den delen heller, men ändå. I fredags tränade jag badminton för fösta gången på JÄTTE LÄNGE!!! gissa om det var skönt? A! och vet ni vilken träningsvärk jag har? jag kunde knappt gå igår, haha mes! och vi körde inte ens hårt! Och jag ska träna imorogn igen. Ser fram emot det =)

Och på tal om inget.. Så börjar skolan på Onsdag och det känns (ovanligt) bra? Ser faktiskt fram emot det med! Det ska bli roligt och jag fick se våran klass igår med, Tur att det blev två klasser, tror vi är 17 stycken i våran klass, och det är ganska lagom. Och tur att jag kom i samma klass som Mathilda, hehe! Jag har inte sett schemat än men har hört lite ;)
Fattar inte hur dom tänker när vi har två tyska lektioner efter varandra på samma dag? och bara tio minuters rast emellan? Jag som älskar Tyska! och att vi har två långa dagar efter varandra, men man ska väl inte klaga, juste måndagar är mattefria, haha :D

Nu ska jag sluta babbla och försöka stänga av datan måste verkigen vänja mig vid att lägga mig i tid och vakna i någolunda tid för det här funkar verkligen inte, vaknat runt 11 dem senaste dagarna, hehe. Aja hörs imorgon, eller något godnatt!

You are the sweetest thing, living on this Earth...!


Mathilda fick jag lägga ut denna?... Bra! Haha gud kolla mitt hår måste verkligen fixa det INNAN skolan börjar, Imorgon kanske? hihi. Ah om jag har tid för jag har faktiskt lite att göra imorgon, fast i för sig det kommer väl ta  ungefär tusen år för mig eftersom att jag aldrig kan bestämma mig, suck!  Mathilda hänger du med till kvantum imorgon? Och då möts vi vid sörgården och ingen annan stans, HAHAH!

Don't give in, just be strong

Hej och godnatt!


Jag vet knappt ut eller in, jag fattar ingeting, är fylld av begär varje dag, det tär. Helt förblindad av mig själv.


Ett sånt här snabbis inlägg vid klockan halv 3 är väl helt okej? haha! Idag har jag vaknat, suttit i en buss i sex dryga timmar, varit glad, ( badminton på måndag!!!!) ätit, upptäckt att jag är en jäkligt bra horoskop skrivare, och att jag är en klippa på yatzy, vinner varje gång(!!) letat efter mitt minneskort, eller letat och letat jag har hällt ut alla kläder som jag hade väskan och ah det är väl undefär så långt jag har kommit! Det verkar iallafall som att det är borta, fast det gör inget eller jo men ändå! .. så ha väl min dag varit lite iallafall! haha + jag har kommit på att jag har rätt långt hår med? aa!

Nu ska jag sova, tänkte försöka gå upp lite tidigare imorgon man kanske borde vänja sig inför skolan, lite iallafall! haha. GODNATT!


I dont know why im not falling apart like I usually do. and how the thought of losing you is not killing me...


:D <33

om du lämnade mig nu.

jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha. Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd. Ingen känner mig så väl som du, jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu..


O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat.



charmig bild.... och ja det var skit svårt att ta sig upp på den där bryggan!



Hej dagen har väl vart en sån där slapp dag, vakna, ut och pressa i solen, duscha, äta, cykla lite, tv och avslutade med  film och glass, bohemian rasperry för er som undrar.
Imorgon runt tre så ska jag sitta i en buss i sex timmar, suck! Och jag hoppas fan att det regnar då för vem vill sitta i en buss när det är 25 grader ute? inte jag... 
Men iallafall ska till pappa, det blir bara några dagar, soliga dagar för hoppningsvis, för då kan man vara nere vid båten och sola och bada hela dagarna! Men iallafall är hemma redan på trosdag eller fredag igen. Och nu kom jag på att jag har glömt att ladda mp3, lagom tid.. och sen jag har slarvat bort batteriet laddaren till kameran...illa. tänkte precis skriva att det inte gör någoting eftersom att jag har två.. men om jag tänker efter så är den andra nog också borta... haha. åh måste hitta den nu..  Godnatt!

Hejhejhejhejhejhejhej!





'
1. Mathilda har förstört nästan varenda bild, (gjort dom vita eller ändrat kontrasten) haha Mathilda jag ska avslöja dig nu :D Bara för att hon är så jäkla vit och vågar inte visa sig så.... och då tycker hon att  jag också ska bli vit? ja det är väl inte me än rättvist kanske..... Men JAG ÄR BRUN Bara så att ni vet :D
2. Ny glass? Ni vet den cornetto glassen med citron, visst är den ganska ny? eller är jag helt ute och cyklar nu? haha. Iallafall världens godaste glass enligt mig!
3. Här är väl en av dom bilder som blev helt ok, där man inte ser några felaktigheter, när det gäller underdelen ;) hahaha.


Sitter här och Har Mathilda Och Sandra bakom mig, och dom är typ rädda för min lilla katt?  haha inte ens jag är rädd för den!! Stackars liten dom plågar den typ ;( vi hyrde film innan saw 5 det var väl sådär, Sandra somnade efter 20 min och jag satt och målade naglarna, HAha!   ska nog lämna datan innan Sandra somnar för tredje gången! haha är vi verkligen så tråkiga? haha puss!

update: Sandra sover ;(

Thinking that I deserve it...im ok.







Lite bilder från veckan, (mera bilder kommer, hoppas jag?) Det har varit super väder, och jag har fått lite färg(!!) Har förresten legat och stekt idag med! Just nu sitter jag här och väntar på att Mahilda ska göra det hon gör och sen smsa, haha. Seg som alltid men det gör inte så mycket för jag har all tid i världen, Nu ska jag dra mig till frysen på isglass jakt! puss.

Kattjäveln

Carolines katt leker med en flagga...
Mathilda: Åh, kolla han håller i den!!
Caroline: Det är en hon
Mathilda: Den heter ju fan Stellan..?

Såhär smarta är dom i carolines famlilj :D

Lägg märke till att jag använde "den" i slutet istället, haha!
/ Mathielicious.blogg.se

dont fight it



åh mina jeans tights... Måste köpa ett par nya =)

Hej. Idag har det varit varmt ute, 25 grader? Jag och Mathilda bestämde oss för att köpa glass( TVÅ gånger bara idag) men vadå glass har väl aldrig varit skadligt? haha :D ... Och sen var vi för lata för att ta cykeln till badet (Eller Mathilda, låter dessutom mycket bättre... men så var det ;) ) Så vi åkte till henne och bakade kladdkaka och sen drog vi ut på en picknick, mysigt. Bilder kommer senare imorgon, OM jag kan få mathilda till datan och vilja skicka dom så att säga.

Eftersom att klockan är så himla mycket nu så måste jag faktiskt gå och lägga mig, konstigt att det gått så snabbt idag? Aja. Men först ska jag på kattjakt för våran dumma katt har lyckats försvinnna, IGEN. gaah.

Godnatt, puss!

There are days every now and again i pretend im okey.

Jag gör ju det för min egen skull jag vill inte höra era nedlåtande toner om att jag bara förstör för mig själv, för jag vet ju själv att jag inte gör det! Sen när började man veta mindre om sig själv än andra?


Nu finns det ingen väg tillbaka, inga ord som kan hindra det som sker..



Hej, haha det tog så långt tid att försöka leta fram en bild att jag nu inte orkar skriva ett inlägg, haha.  Nej men har inte gjort så värst mycket idag var ute och sprang imorse som har jag bara varit hemma och vid 7? eller 8? eller något så drog jag med mig mathilda till kvantum! Sen var vi bara hos mig lite grann, som alltid? haha, okej nu förstår jag faktiskt!
Och sen är det närmast till mig med. Så jag ska egentligen inte klaga för jag slipper ju cykla hem sen på kvällen, haha =) Och jag har råkat säga lite osmarta saker idag, verkligen inte likt mig :D Jag tror jag måste börja tänka innan jag säger något och inte efter.... smart drag!

HAHA, måste bara säga en rolig sak.. innan idag när jag skulle ut så skulle jenny ha min data och så funkade inte internet och så visste hon inte hur man skulle göra, GISSA VEM SOM KUNDE? jo JAG. hahaha. För jag hade lite problem med det när vi var i södertelje jag skulle få igång internet, fast det gick inte så jag fick sitta och vänta i 40 min på att mamma och jonny skulle komma tillbaka.... och jag hade gjort allt rätt.. skrivit in koden och sånt men inte klickat på connect... haha.  aja jag kunde var det jag skulle säga, haha duktig jag är!

Men nu så måste jag fan sova ska upp imorgon igen, mamma och dom ska iväg måste upp och be henne ringa gymnasiet och ändra lite och sen ska jag ut med och springa, börjar bli en vana, och det är väl inget annat än väldigt bra! Man vill ju inte ha världens sämsta kondition sen när badmintonen börjar ;)
godnatt! :D


Det finns stunder, sekunder där jag tror på under i min fantasi.



HAHAHAHAHA !! en bild jag hittade... Mathilda kommer du ihåg? xd


Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte var jag söker..

Hej. Dagen började väl med att jag vaknade, och klädde på mig och sånt där tråkigt, nödvändigt. Klockan var faktiskt inte mera än nio. hehe. Sen kom sara och dom och hämtade mig, fick vänta ganska länge eftersom att Sara inte har något tidsbegrepp, haha. Hon smsade mig och skrev; Vi åker nu. Och jag tänkte typ, då kan jag gå upp och sätta på mig skorna. Sen fick jag: Vi kommer strax. Haha jag svarade vad är strax? Sen får jag: När som helst. Haha även om det inte är mycket tid så är det ganska tråkigt att bara sitta och vänta. Och sen: åker om 10 minuter, och sen det sista, kommer nu. Jobbigt faktiskt. Haha, tror jag klagar ganska mycket. Men ändå.

Vi hade väl ganska så roligt, haha. Har aldrig sett så fula grejer, HAHA. Jag och sara hittade några "lycko påsar" Och jag började gråta av skratt når jag såg var det var i den, alltså. en naken docka, hahaha. och Sara fick någon liten trä sak, haha inte värt pengar ens. Men iallafall, skit roligt att gå där och kolla och sånt, och ja jag skrattar åt allt =)


Aja klockan är rätt mycket och jag lovade mamma att inte sitta för läängee, mohaha. förlåt =). Måste upp tidigt imorgon eller i någolunda tid, måste ut och springa lite, alltid  skönast att göra det på morgonen då det inte är så mycket folk. Fast jag har tänkt lite ( inte ovanligt?) Är det inte bättre att springa på kvällen? när det är mörkt ute? i en skog eller dyl. För då blir man rädd och så, och då kan man mog springa hur långt och snabbt som helst utan att ens stanna.Iallafall jag, det tror jag faktiskt. ELLER?  A nu ska jag sluta att babbla och stänga av datan! godnatt.


Varför gör du som du gör? ser mina drömmar dör...


Okej det här får bli ett snabbt och kort inlägg, som alla andra?) haha. Är ganska stressad, har tusen olästa på mobilen flera som skriver på msn och jag måste byta om jag grejer för jag ska ut och Sara sitter och väntar på mig, som alltid numera?. Men iallfall har inte gjort så mycket idag utan mest vart hemma super skönt! hehe. Imorgon ska jag försöka beställa min kamera,!! :D aja nu måste jag skynda. puss






Your talking is just noise and won't lay me down.

         


RSS 2.0