I'm not worthy for a minute of your time



haha, jag såg på några bloggar att vissa har utmanat sig själva att gör ett visst antal situps på en dag; typ idag ska jag göra 500 situps, och klarar jag inte det så...blabla. låter väl rätt skoj?  Så nu utmanar jag mig själv till att göra 1000 situps imorgon. Dem ska vara gjorda innan klockan 24. hehe, tufft men det borde jag klara. Juste om jag inte klarar det så blir det inget godis på en vecka :OOO. hahah, Vilken press jag fick nu. Men nu ska jag sova godnatt.

Please don't look at me with those eyes



haha orka att jag bara laddar upp bilder på mig själv typ xd.


Träningen var bäst! och för mig går det bara framåt, och det är ju hur bra som helst! jonas sa det till mig efter att vi hade slagit lite. Och han sa även att han skulle ringa och se om jag får en plats på lägret! jag vill verkligen det, tänk er själva.. att få gå upp ap tidigt varje morgon och börja dagen med en lång joggingtur. Få träna badminton i timmar varje dag, träffa nytt folk, träna överhuvudtaget fyfan! jag ryser.

skönt att det inte är skola imorogn heller, studiedag jag ska väl bara ta det kungt kanske ut och springa på kvällen eller något sånt. Mathilda och sandra kanske vill göra något skoj med mig! aja får se puuuuuuuuuuuuuuss :D


Let's go,don't wait, this night's almost over.

jag kunde säga att jag önskar hon förstod men det är ju inte det, jag vill nog bara ändra sanningen.



Hejhopp, trevlig skoldag? Nej, sådär. Usch jag blir bara arg. på allt o alla typ. haha. Idag efter skolan drog jag och sandraA  och köpte en cola, en kall, och lite godis. Fan vad gott. Sen när jag kom en provade jag den "stora" tubklännigen, som jag gjorde i skolan,den satt sådär typ. Sandra hade ingen sång idag så vi drog upp till samhället, snackade lite och jag köpte fanta och jordgubbar som vi åt upp! mums två dar irad som jag äter det men det är apgott.

Och förresten alla måste veta att snart ska jag äta ifrån chili tai för första gången WOW. Hoppas det är gott! Sen efter det ska jag träna i två timmar som vanligt! puss på det.


Det känns ibland som alla fattat förutom jag.

We're all to blame..


bäst!



Hej.. 4 dar och 23 timmar sedan jag uppdraterade, dåligt av mig. Iallafall, idag så var skolan var kanon.. slöjd i ca 5 timmar är väl inte mer än underbart? om man bortser från vissa saker. Helt okej. Efter skolan så fick jag med mig mathilda till samhället vi satte oss vid konsum och åt, sådär goda jordgubbar och drack världens godaste fanta medans en liten kile underhöll oss, med sina stön talanger! HAHA, låter lite weird men misstolka inte, tack. Sedan köpte jag dom där tigtsen som JAG tycker är skit snygga! Ska faktiskt ha dem imorgon i skolan, tror jag.  

Nu är klockan rätt mycket och jag funderar på att hoppa ner i sängen ;) skönt imorgon blir det bowling och sedan slöjd. Kan bli kul bara jag kommer på något att göra. Man måste väl hinna göra något litet på 2,5 timme hoppas jag
Godnatt.

wonderwall



tjena! dagen gick snabbt med både glada och tjuriga miner, som vanligt! haha. Men nu sitter jag här vid datan och skriver med jätte roliga personer på msn, haha ja jag skrattar åt mina egna skämt, nästan så man får ont i magen, hihi. Imorgon åker jag till Göteborg och blir där hela helgen. Ska väl försöka att inte köpa något, isåfall bara basplagg typ. Måste ju spara mina pengar nu! ååhh fan vad kul det ska bli!! Men nu ska jag sova godnatt :'*


HIHIHI mami please


Är det någon söt lite sak som har lust att ge mig 2400 kr? haha fail det kommer inte bli något, men hoppas fan.


Jag har tråkigt.


<33

none

ja? vad ska jag säga. Jag saknar hur det var innan då vi alla var och hade roligt? och när jag skriver roligt då fattar ni vad jag merar, och inte. Allt jag vill är att det ska bli som förr. En förbättring skulle det väl bli, visst? men det händer inte.. jag blir bara ledsen.. och ingen orkar snacka? För vem fan orkar bryr sig om mig? ingen. förlåt.

du är så jävla bra.


usch det ser ut som att jag har rött läppstift på bilden men det har jag inte.  men från vänster angelica, frida, frida och jag.



Men iallafall så frågade frida mig om jag ville med på fotboll, så självklart hängde jag på. Men det blev väl mer att vi satt där och snackade och det var faktiskt skönt! Sen åkte vi bort på ett litet uppdrag innan vi mötte hannah och drog till kvantum. Sen vidare hem och nu fastnade jag här, ovanligt? nej. haha nu ska jag göra lite so och sen kanskekanske ut och gå lite! pusshej.

:(


Jag orkar inte mera.

SWING LIFE AWAY


Kom nyss hem, har vart i anderstorp. Vi satt ute och snackade.. hur trevligt? Ikväll hoppas jag på utgång och att vi gör något kul! och förresten är det skitkallt här, mina fingrar är nästan blåaa haha fail. aja ändå sen jag kom innanför dörren har mamma tjatat på mig att jag ska ta något att äta.. så det är väl vad jag ska göra nu.. äta.
puuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssss

sommar nu, tack.


Sitter här och fryser, jag dör det är as kallt och sen ska man spendera kvällen ute, haha det går nog! Nu ska jag göra mig iordning och sen dra ut till tjejerna och idag ska jag ha roligt hoppas jag. Puss.




RSS 2.0