jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd








:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


nyaste bilden jag kunde hitta.



Mamma tyckte att jag skulle "rycka upp" mig lite och vara lite glad.. det var ju trots allt ingen stor sak. Och varför vara ledsen för något sånt? It makes no sense..  Ska gå ut nu och rensa tankarna.. och förska bli av med den jäkla huvudvärken. haha. heejj

Think of me and I'll be there

tjena =D Ska lägga mig nu, är helt slut.. himla tur att man är ledig imorgon.. men får ingen sovmorgon eftersom att jag ska upp tidigt imorgon, redan halv sju för vi ska iväg. jaja. Sånt är livet. Haha. Men dagen har vart superbra! syftar mest på utbildnigsmässan.. det var skit roligt!! Nv är grymt bra. Äh nu blir det sängen, godnatt.. ♥




HAHA... snygg.. gick väl runt såhär halv kvällen ;)


onsdag



TRÄNA!!




Heart ain't a brain.



Tjena. Dagen har i mestadels bestått utav att försöka få ihop biologi rapporten, som ska vara inne på onsdag (!!!!) (vi litar på dig my!) haha. Fattar inte varför jag inte är klar med den för länge sen vi har liksom haft veckor på oss att få ihop den, eller?men jag är alltid så sent ute.  Ska snart sticka iväg och träna och sen när jag kommer hem blir det paradise hotel, om jag hinner hem! Sen öva in lite tyska glosor. Pussss

GODNATT

But now old friends are acting strange They shake their heads, they say I've changed. Well somethings lost, but somethings gained. In living every day I've looked at life from both sides now .From win and lose and still somehow it's lifes illusions I recall I really don't know life at all.

 


if i let you go.









Fredag och fysikprov.







saknar sommaren..



No more running..



Godnatt



Don't want you to feel like I take you for granted.



Hejsan. Bra + dålig dag.Skrev tyska prov imorse, kunde typ alla glosor bara, som hon LOVADE att inte skulle vara med på provet, tur för mig att jag kunde dom iallafall! Resten gick väl ungefär åt helvete, hii. Sen fick vi också tillbaka våra engelskaprov, ganska besviken när hon sa att det bara var ett G. okej jag vet jag suger på engelska men ändå! huh. ÄSCH skit samma. Bara jag gör bättre ifrån mig sen! imorogn ska jag upp och kolla min syn, hehe! och nästa vecka så ska jag ta sprutan.. vilket jag INTE vill... hatar sånt =) mes; jag. Ne men nu ska jag dra mig härifrån ut på en liten promenix! Puss.


jag är hopplös

Det är något som saknas, något som fanns där innan men inte längre. Jag vet inte vad det är bara att något är fel.Jag har nog aldrig riktigt kunnat prata och berätta för någon hur jag mår osv. Men ändå alltid fått ut det på något sett till personer som jag verkligen litar på. Men nu när jag kan och vet att jag har personer som lyssnar så känns det inte lika bra att prata med någon, så jag håller det för mig själv och det får mig att må dåligt eftersom att jag inte kan bolla mina tankar med någon, vilket jag säkert behöver. Jag vill, men jag kan inte. Jag vill ju inte visa mig svag för någon jag verkligen tycker om. Jag vill ju bara vara bra.
Jag känner mig bara så tom. Och sen när någon verkligen försöker att få mig att må bra. Och verkliugen gör så gott dom kan och inte ens får ett svar om vad som är fel så känner jag mig så elak och dum. jag vet inte vad som är fel. En stor fet klump i magen, allt känns bara så annorlunda. Det är så himla enkelt att göra någon ledsen och så himla mycket som tynger ner en.
Jag får nästan alltid höra att jag aldrig säger något längre, jag bara lyssnar på andra och inget mera. Jag vet att det är sant. Egentligen så vill jag inte ens läsa egenom detta, för att jag kommer bara att ångra mig och sen kommer detta hamla i utkastet. Som alltid. vågar helt enkelt inte, inte längre.  Jag orkar inter förklara något heller.


You always thought that I was stronger

En gång till

haha. Mathilda gissa vad Filip går runt och sjunger på? :D


I wanna know. who ever told you I was letting go.. the only joy that I have ever known


Det är mamma som har tagit bilden, därav kvaliten. suck

Hejsan! Sitter här och gör absolut ingeting! Ska strax ut och gå lite. Skolan gick väldigt snabbt och mathilda jag är fortfarande arg på dig för att du försov du nu måste jag vara med robert på svenskan, haha. fan vad elak jag är men ändå, hehe. Förresten så fick vi två nya katter idag, den andra dog(?) eller något. Dom nya heter.... hm, inte en aning om det faktiskt. Haha. Sen ikväll ska jag till min jonas. hehe. hejdå.


I've been listening to your reasoning... It makes no sense at all.

 

Hejhej. Hamnade i bibloteket efter skolan och blev kvar där till klockan 3 ungefär. Gick hem då kände att jag inte fick så mycket gjort ändå. En ända matte uppgift. på två timmar, haha. Dåligt. Det blev mest snack och sånt!
Mitt historia/svenska prov gick toppen igår, fast jag vågar inte hoppas på att det gick allt för bra men godkänt måste det vara iallafall! Hoppas vi får reda på resultaten imorgon! Nu väntar mat. sen träning. Puss!




dum



PLUGGA, nu !


disappointed.




RSS 2.0